Szaunaterápiák

Egyedi gyártású szaunáink kiválóan alkalmasak szaunaterápia tartására. Ha a mi termékeink valamelyikét választja, akár hatféle szaunaterápia mellett is dönthet. Kabinjaink alkalmasak hő-, só-, fény- és szín-, akusztikus, aroma- és gyógynövényterápiára. Természetesen nem minden kabin alkalmas minden szaunaterápiára, ha Ön ez alapján választana, kérjük, tekintse át a termékek leírását. Döntsön bármelyik típus mellett, a szaunaterápia minden fajtája alkalmas a regenerálódásra és a feltöltődésre, és kiváló egészségügyi hatásai vannak.

Hőterápia

Hőterápia

A hőterápia, más néven termoterápia a hő gyógyászati célú felhasználásán alapul, s ezek az előnyök azonnaliak és egyben tartósak. A hő számos fiziológiai változást indukál, s ezek eredményeként jelentős gyógyítás zajlik az egész szervezetben.

Tovább »

Sóterápia

Sóterápia

A sóterápia remek hatással van egészségünkre, tisztítja és gyógyítja a légutakat, hatásos kúra asztma és allergia esetén. A himalájai kristálysót, amit mi is használunk az INUA sókabinjainkban és vitariumjainkban, a Punjab régióban, Pakisztánban bányásszák.

Tovább »

Fény- és színterápia

Fény- és színterápia

A színnel kapcsolatos orvostudomány hosszú történelemmel rendelkezik. A tudósok, akik a színt és a fényt széles körben tanulmányozták, elismerik, hogy a színek érzelmi reakciókat váltanak ki az egyénekből és hatással vannak közérzetükre.

Tovább »

Akusztikus terápia

Akusztikus terápia

A zene gyakran kapcsolódik a hangulathoz, de emellett olyan fiziológiai folyamatokat is befolyásol, mint a szívverés és a légzés, valamint serkenti az endorfinok felszabadulását. Természetes módszere a stresszoldásnak.

Tovább »

Aromaterápia

Aromaterápia

Aromaterápiát a szaunában is lehet végezni. Illóolajokat használ a fizikai, érzelmi és lelki jólét megteremtésére. Csökkentheti a fájdalmat, a depressziót és a szorongást. A különféle illóolajok mindegyike saját gyógyító tulajdonságokkal bír.

Tovább »

Gyógynövény terápia

Gyógynövény terápia

A gőz megnyitja a pórusokat, és megkönnyíti, hogy a növényi anyagok könnyebben felszívódjanak a bőrbe. A gőz megkönnyíti a légzést, ami lehetővé teszi a gyógynövények esszenciájának könnyed belélegzését a szaunában is.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08