A történetünk

Cégünk

Az INUA alapítója, Csanádi Roland és csapata több mint tizenöt éves tapasztalattal rendelkezik az európai szaunaiparban. Ma büszkék vagyunk arra, hogy családi vállalkozásunk a kézzel gyártott, színvonalas wellnessberendezéseinek köszönhetően a piac egyik legmeghatározóbb szauna gyártójává nőtte ki magát.

Minden szauna egyedi, etikusan és környezettudatos módon előállított. INUA termékeink Magyarországon, Németországban, Svájcban és Dániában kaphatóak. Ügyfeleink egészségközpontok és fitneszstúdiók, valamint privát vásárlók, akik egyedi megoldásokat szeretnének saját otthonukba vagy üdülőjükbe.

INUA Szauna - szaunák, infravörös kabinok, gőzszaunák, sókabinok és kombinált terápiás wellnessberendezések

Termékeink

Termékpalettánk szaunákat, infravörös kabinokat, gőzszaunákat, sókabinokat és kombinált terápiás wellnessberendezéseket foglal magába. A szauna készítéshez elengedhetetlen, hogy az ügyfelek igényeit és személyes kívánságait teljesítsük. Annak érdekében, hogy mindig a legmodernebb technológiát alkalmazzuk, folyamatosan figyeljük a piacot, és tanulmányozzuk a legfrissebb orvosi kutatásokat. Célunk, hogy a legfejlettebb és legmodernebb termékeket kínáljuk.

Kabinjaink új stílusirányzata egyesíti a skandináv egyszerűséget és az organikus formákat az egyedülálló kiegészítő terápiás technológiákkal. A szauna gyártás folyamán csak minőségi alapanyagokat használunk fel!

Filozófiánk

A terápiás wellnessmegoldások szakértői vagyunk, ezekkel foglalkozunk. Ily módon támogatjuk ügyfeleinket elgondolásaik kiváló minőségű, mégis megfizethető áron történő megvalósításában. Az elmúlt évtizedben nagy szakértelmet szereztünk kültéri wellnessbrendezések és egyedi wellnessmegoldások tervezésében, ilyen a szauna, az infravörös kabin, a gőzszauna, a sókabin és a kombinált terápiás wellnessberendezések. Minden darab egyedi, etikusan és környezettudatos módon előállított.

Munkánkat tökéletességre való törekvés, empátia és kreativitás jellemzi, valamint az idővel és pénzzel való felelősségteljes bánásmód. Az INUA termékek megalkotását több kiegészítő technológia tette lehetővé, melyek együttműködve segítik a pihenést és a terápiás megoldások élvezetet. Néhány általunk is használt technológiát más cégek fejlesztettek ki, akik szakértők a saját területükön. Csak a legjobbakkal dolgozunk együtt.

INUA Szauna - A terápiás wellnessmegoldások szakértője

Környezettudatosság

Mint gyártó, az emberek és a környezet felé vállalt felelősségünket komolyan vesszük. Számunkra ez azt jelenti, hogy megfigyeljük és teljesítjük ügyfeleink igényeit és ügyelünk a természeti erőforrásokra is. Az INUA garantálja a biztonságot, minőséget és használhatóságot valamennyi terméke esetén. Nagy figyelmet fordítunk az alapanyagok fenntarthatóságára is. Az általunk használt faanyagok PEFC-tanúsítvánnyal rendelkeznek és felelős erdőgazdálkodásokból származnak, Kanadából, a balti államokból és Ausztriából. Egyetlen faanyag sem származik őserdőből. A természet iránti elkötelezettség több, mint puszta prioritás számunkra. Épp ezért 2015-ben az INUA létrehozta saját Paulownia Cotevisa 2 ültetvényét Magyarországon.

 

 

Küldetésünk és jövőképünk

Küldetésünknek tartjuk, hogy fokozzuk az ügyfelek jó közérzetét és növeljük az egészségüket, biztosítva számukra a modern terápiás wellnessmegoldásokat.

A minőség, a design és az innováció iránti folyamatos elkötelezettségünknek köszönhetően, az INUA elsőszámú választás lesz a terápiás wellnessmegoldásokat keresők számára. Elképzelésünk, hogy az emberek vállalják a felelősséget az egészségükért és a betegségek megelőzését a mindennapos wellnessezéssel is elősegítik.

INUA Szauna - fokozzuk az ügyfelek jó közérzetét és növeljük az egészségüket

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08