Aromaterápiás termékek

Hogyan használja az illóolajokat a szaunában?

Az olajokat hozzáadhatjuk a vízhez, amit a forró parázsra locsolunk, vagy a párologtatóba is csepegtethetjük. Aromaterápiás kövek és szökőkutak is használhatók. Az olajok nagyon hatékonyak, ezért csak néhány cseppet kell használni egyszerre. A titok az, hogy keverjük el az olajat a vízzel, amit a parázsra locsolunk. Az illóolajokat nem lehet közvetlenül a forró kövekre csepegtetni. Az olaj- és vízkeverékből minden locsoláskor kellemes és jótékony hatású gőzfelhő képződik.

Harvia kombinált kályha és párologatató

Aromaterápia a gőzszaunákban

A Harvia kombinált kályhák egyesítik az elektromos kályhát és a párologtatót. Választhat a hagyományos finn szauna, a gőzszauna, a gyógynövényszauna, vagy egy illatszauna közül. A kombinált kályha megfelelő választás azok számára, akik értékelik az enyhébb hőmérsékletű fürdőzés és az aromás légkör élményét. A víztartály 5 literes – modelltől függően, a tartály akár kézzel is teletölthető, vagy automatikusan feltölt a lefolyóból. A kályha része egy zsírkő csésze, mely a folyékony illatanyagok tartályaként szolgál és egy rozsdamentes acél rács a kis aromás illatzsákocskáknak. A kombi-rendszer egyszerű és megbízható.

Hukka aromaterápiás kövek és szökőkutak

A zsírkő egy természetes termék. A finn Hukka-kőtermékek tisztán természetes készítmények, hozzáadott vegyi anyagok nélkül, ezért ideálisak az illóolajok számára.

Hukka aromaterápiás kövek és szökőkutak

Az aromaterápia a szaglás érzékét használja fel a pihenés, a stresszcsökkentés, a feltöltődés és a jobb egészség elősegítésére. Az illóolaj olyan koncentrált folyadék, mely illékony aromaanyagokat tartalmaz, összetevői virágokból, levelekből, fakéregből, fákból, magokból, gyökerekből és egyes növények nedveiből származnak. Az olaj lényegét a növény illata adja. Illóolajok használata az alternatív gyógyászatban már a 12. században ismert volt.

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08