Infra sugárzó

A Dr. Fischer VITAE infravörös halogénlámpákat relaxációs használatra, például infravörös kabinokba tervezték. Ezek a teljes spektrumú infravörös lámpák mind az egészség- és szépségcentrumok, mind magánfelhasználók számára lehetőséget nyújtanak arra, hogy megtapasztalják ezt az innovatív, gyors és kényelmes technológiát. A Dr. Fischer VITAE infravörös halogénlámpáknak számos előnyt gyakorol testünkre annak fűtésével, ami egy forró érzést kelt a hatékony, közvetlen és finom meleg által. A lámpa által kibocsátott infravörös fény eléri a bőr alatti réteget (lásd a grafikont: Deep Penetration into the Skin/A behatolás mélysége a bőrbe), ahol a hőleadás hatékonyabb. Ez egy kiterjedtebb és kellemes meleg érzést ad.

A Dr. Fischer VITAE infravörös halogénlámpák az infravörös emissziós spektrum optimális egyensúlyát biztosítják. A Dr. Fischer VITAE lámpák által kibocsátott rövid és közepes infravörös hullámok egyensúlya kiválóan alkalmas a test fűtésére. Alacsony színhőmérsékletüknek köszönhetően a Philips Vitae lámpák csak kevés látható fényt bocsátanak ki, bevonat nélkül is.

A Dr. Fischer VITAE infravörös halogénlámpák előmelegítése nem szükséges. A bekapcsolásuk pillanatától kezdve élvezheti jótékony hatásukat. A lámpa életciklusa 5000 üzemóra, mely átlagos esetben 30-35 éves használatot jelent. 

Az infravörös fény mélyen behatol a bőrbe

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08