Infra sugárzó

A Dr. Fischer VITAE infravörös halogénlámpákat relaxációs használatra, például infravörös kabinokba tervezték. Ezek a teljes spektrumú infravörös lámpák mind az egészség- és szépségcentrumok, mind magánfelhasználók számára lehetőséget nyújtanak arra, hogy megtapasztalják ezt az innovatív, gyors és kényelmes technológiát. A Dr. Fischer VITAE infravörös halogénlámpáknak számos előnyt gyakorol testünkre annak fűtésével, ami egy forró érzést kelt a hatékony, közvetlen és finom meleg által. A lámpa által kibocsátott infravörös fény eléri a bőr alatti réteget (lásd a grafikont: Deep Penetration into the Skin/A behatolás mélysége a bőrbe), ahol a hőleadás hatékonyabb. Ez egy kiterjedtebb és kellemes meleg érzést ad.

A Dr. Fischer VITAE infravörös halogénlámpák az infravörös emissziós spektrum optimális egyensúlyát biztosítják. A Dr. Fischer VITAE lámpák által kibocsátott rövid és közepes infravörös hullámok egyensúlya kiválóan alkalmas a test fűtésére. Alacsony színhőmérsékletüknek köszönhetően a Philips Vitae lámpák csak kevés látható fényt bocsátanak ki, bevonat nélkül is.

A Dr. Fischer VITAE infravörös halogénlámpák előmelegítése nem szükséges. A bekapcsolásuk pillanatától kezdve élvezheti jótékony hatásukat. A lámpa életciklusa 5000 üzemóra, mely átlagos esetben 30-35 éves használatot jelent. 

Az infravörös fény mélyen behatol a bőrbe

Infracsövek új üveglap takarással:

Infraszaunák készítésénél egy új technologiájú, kerámia üveglap borítás kerül az infracsövek elé.

Ezeket a kerámiaüvegeket extrém hatások alkalmával használják. Az üveg felszíne melegszik fel, ezért sokkal komfortosabbá teszi az infraszaunázást, a bőrünk felszínét kevésbé terheli és melegíti fel, mint az eddig használt technológiák. A kerámia üveglap előnye, hogy nem rontja a szaunázók szemét, még akkor sem, ha belenéznek, szemben a flokkolt infrarácsos technológiáknál, melyekbe tilos belenézni. Az egységes homogén felületének köszönhetően egy letisztultabb, modernebb megjelenést biztosít a szauna kabinoknak.

Kerámia üveglapok tulajdonságai:

Gyengéd infravörös sugárzást biztosítanak a szaunázók részére, mert ezek a kerámialapok is tökéletesen átengedik a jótékony infrasugarakat. Előfűtésre nincs szükség, ezért szinte azonnal eléri a kívánt hatást. A kerámia üveglapok túlmelegedés elleni védelemmel és hőálló burkolattal vannak gyártva. Fényvisszaverő hatásának köszönhetően jó elosztású, egyenletes sugárzást biztosít. A gyártás során ötvözve vannak a magas hőmérsékletű anyagok tulajdonságai az üveg technikai jellemzőivel. Ezáltal kiváló hőállóságot biztosít akár 820 °C-ig, azonban hőtágulása szinte nulla. Tulajdonságainak köszönhetően nagymértékben képes ellenállni a kémiai anyagoknak, és nagy mechanikai szilárdsággal rendelkezik még magas hőmérsékleten is. A kerámiaüveg kemény, rugalmas és hőálló. Szaunázás közben átmelegszik, ezért fontos itt is betartani a balesetvédelmi előírásokat.

Kerámiaüveg

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08