Infraszauna

Az infraszauna – a finn szaunától eltérően – nem szaunakályha, hanem infravörös lámpa segítségével melegíti fel a helyiséget. Az infravörös sugárzás mélyen behatol a testbe, kitágítja az ereket a bőr alatti kötőszövetekben. Ezáltal felgyorsul az anyagcsere, így a méreganyagok gyorsan és hatékonyan távoznak a szervezetből.

INUA infraszauna kollekciónk négy modellből áll. Ezen kabinok különleges jellemzői a Dr. Fischer VITAE infravörös halogénlámpák. Biztosítják az infravörös emissziós spektrum optimális egyensúlyát, ezért tökéletesek a test felmelegítésére.

Infraszauna modelljeink mindegyike használatra kész. Egy standard modell vásárlása a legegyszerűbb megoldás arra, hogy az infrakabinról alkotott álmát megvalósítsa. Lehet, hogy a modellek épp úgy tetszenek Önnek, ahogy vannak, de akár más méretet, más színt vagy más, tetszése szerinti formát is választhat nekik. Csak hagyja magát inspirálni, s mi segítünk a megvalósításban!

Inua Sól infraszauna

Inua Sól infraszauna

Az INUA Sól beltéri infrakabin egy kifinomult, kiváló minőségű technológiával készített wellnessmegoldás az otthonába. Kivitelezése ötletes és helytakarékos. Üvegfalának köszönhetően felnyitja a határokat a kabin és a fürdőszoba között.

Tovább »

Inua Idunn infraszauna

Inua Idunn infraszauna

E beltéri infrakabin névadója Idunn, a fiatalság istennője, neve „megújítót” jelent. A szaunák és infrakabinok rendszeres látogatása segít visszaállítani a fiatalos megjelenést, és egészségesebbé teszi a bőrt. Az elegáns design és a technológia harmonikus kombinációja jellemzi.

Tovább »

Inua Eir infraszauna

Inua Eir infraszauna

Ezen inframodell – melynek névadója Eir, a gyógyítás istennője – segít abban, hogy felfrissítse energiáját és élénknek érezze magát. A kabint kortárs skandináv design jellemzi és mindent kínál, amit egy modern kültéri infrakabinnak kell, beleértve a kiváló hőszigetelést is.

Tovább »

Inua Baldur infraszauna

Inua Baldur infraszauna

Az INUA Baldur kültéri infraszauna úgy került kialakításra, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsa a minél kényelmesebb pihenés és a stresszcsökkentés érdekében. Kabinunk a hatalmas panorámaablaknak köszönhetően igazán exkluzív élményt nyújt.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08