Fafélék szaunaépítéshez

Annak érdekében, hogy tartós kabinokat alkossunk optimális hőmérséklettel, a megfelelő fa kiválasztása elengedhetetlen. Minden fatípus különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Valódi fa panelek színes választékával rendelkezünk, amely biztosítja, hogy minden INUA kabin harmonikusan érintkezzen a környezetével.

Fafélék szaunaépítéshez - Thermowood tiroli fenyő

Thermowood tiroli fenyő

Ez egy hőkezelt, klasszikus szaunafa, mely fantasztikus szaunahőmérsékletet garantál. Természetesen világos színű, de a hőkezelés sötétíti a fát, ami annak védelmét és szerkezetének javítását is biztosítja. Külső burkolatnak használjuk.
Fafélék szaunaépítéshez - Natúr éger

Natúr éger

Az éger egy finom vöröses árnyalatú fa, színe a korral mélyül, és enyhén tarka, ami igazán egyedivé teszi. Az éger a nyírfa facsalád tagja, és mint ilyen, egy lombhullató fafajta. Finom szerkezetű, és lágysága miatt könnyű vele dolgozni. Külső és belső burkolatnak használjuk.
Fafélék szaunaépítéshez - Thermowood éger

Thermowood éger

A hőkezelés javítja az éger tulajdonságait. Tartósabbá teszi, ellenállóvá az időjárással viszontagságaival, a vízzel és a korhadással szemben. Külső burkolatnak használjuk.

Fafélék szaunaépítéshez - Finn rezgőnyár

Finn rezgőnyár

A nyárfát néha remegő vagy rezgő nyárfának hívják. A nyárfa hagyományos szaunafa, mely világos és egyenletes színű és szagtalan. Tartós és elegáns megjelenésű. Alacsony hővezető képessége miatt hőmérséklete kellemes marad a bőr számára a szaunázás közben is. A padok készítésére és belső burkolatnak használjuk.
Fafélék szaunaépítéshez - Thermowood finn rezgőnyár

Thermowood finn rezgőnyár

A nyárfa természetesen világos színű. A hőkezelési folyamat sötétíti a fát, egy gazdag és meleg színt kölcsönöz neki , tartóssá teszi és ezáltal ellenáll a nedvességnek. A padok készítésére, valamint külső és belső burkolatnak használjuk.
Fafélék szaunaépítéshez - Kanadai vöröscédrus

Kanadai vöröscédrus

A vöröscédrus híres nagy folyadékáteresztő képességéről és arról, hogy természetes fenol tartósítószert képez. Ideális kültéri és beltéri használatra, ott, ahol magas a páratartalom. Aromás, egyenletes fa, sötét, vöröses-barna színű. Nagyon tartós. Külső és belső burkolatnak használjuk.
Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08