Termékeink

Termékeink skálája igen széles, a szaunakabinok számos fajtáját találja nálunk. Rendelhet többek között prémium minőségű gőzös szaunát, infrakabint, sókabint, vitráriumot, de népszerű termékünk a fürdődézsa is.

Dézsagyártó szakembereink várják az egyedi elképzeléseket a vörös cédrus megmunkálására. A szaunakabinok és a fürdődézsa mellett számos terméket megtalál nálunk, ami a szaunázáshoz elengedhetetlen, vagy csak kiegészíti és még teljesebbé teszi az élményt.

Cégek számára is egyedi wellnes-lehetőségeket kínálunk. Ügyfeleink leginkább edzőtermek, jógastúdiók, gyógyfürdők és gyógypraxisok. A szolgáltatások megtervezésétől a kivitelezésig rendelkezésre állunk.

Szauna kabinok

Szauna kabinok

Termékpalettánk kézzel készített, prémium minőségű szaunákat, gőzös szaunákat, infrakabinokat, sókabinokat és kombinált wellness-berendezéseket, úgynevezett vitáriumokat foglal magába. A modellek kívánság szerint módosíthatók.

Tovább »

Fürdődézsák

Fürdődézsák

A forró ülőfürdő csökkenti az izomzat, a belek izomzatának görcseit. A sós víz segíti a vérkeringést, valamint csökkenti az izom- és ízületi fájdalmakat, emellett salaktalanító hatással bír. Gyógynövényekkel kombinálva is nagyszerű felüdülést jelent a test és lélek számára egyaránt.

Tovább »

Kempingház

Kempingház

Termékkínálatunkban szerepel még egy új modell, ez pedig a kempingház. Kialakítását tekintve ennél praktikusabb már nem is lehetne, hiszen tartalmaz egy belépő részt, egy pihenőt melyben polcok és fiókok lett kialakítva, és egy nagy háló részt.

Tovább »

Barbecue épületek

Barbecue épületek

Barbecue házak és pavilonok fenyő vagy thermowood fenyő alapanyagból készülhetnek testreszabható grillekkel. Ezek a házak és pavilonok 7-14m2 alapterületűek és 10-25 fő befogadására alkalmasak.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08