Termékeink

Termékeink skálája igen széles, a szaunakabinok számos fajtáját találja nálunk. Rendelhet többek között prémium minőségű gőzös szaunát, infrakabint, sókabint, vitráriumot, de népszerű termékünk a fürdődézsa is.

Dézsagyártó szakembereink várják az egyedi elképzeléseket a vörös cédrus megmunkálására. A szaunakabinok és a fürdődézsa mellett számos terméket megtalál nálunk, ami a szaunázáshoz elengedhetetlen, vagy csak kiegészíti és még teljesebbé teszi az élményt.

Cégek számára is egyedi wellnes-lehetőségeket kínálunk. Ügyfeleink leginkább edzőtermek, jógastúdiók, gyógyfürdők és gyógypraxisok. A szolgáltatások megtervezésétől a kivitelezésig rendelkezésre állunk.

Szauna kabinok

Szauna kabinok

Termékpalettánk kézzel készített, prémium minőségű szaunákat, gőzös szaunákat, infrakabinokat, sókabinokat és kombinált wellness-berendezéseket, úgynevezett vitáriumokat foglal magába. A modellek kívánság szerint módosíthatók.

Tovább »

Fürdődézsa

Fürdődézsa

A forró ülőfürdő csökkenti az izomzat, a belek izomzatának görcseit. A sós víz segíti a vérkeringést, valamint csökkenti az izom- és ízületi fájdalmakat, emellett salaktalanító hatással bír. Gyógynövényekkel kombinálva is nagyszerű felüdülést jelent a test és lélek számára egyaránt.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08