Szauna kabinok

Termékpalettánk kézzel készített, prémium minőségű szaunákat, gőzös szaunákat, infrakabinokat, sókabinokat és kombinált wellness-berendezéseket, úgynevezett vitáriumokat foglal magába. Szaunaházaink és egyéb kabinjaink új stílusirányzata egyesíti a skandináv egyszerűséget és az organikus formákat az egyedülálló kiegészítő terápiás technológiákkal.

Kabinjaink épp oly egyediek, mint a tulajdonosaik. A különféle szabványmodellek megfelelnek az eltérő ízléseknek, legyen szó kültéri vagy bio szaunáról egyaránt. Az INUA kabinok tervezése során gondoskodtunk a maximális rugalmasságról, rengeteg különböző funkcióról és az apró részletekről is. A modellek kívánság szerint módosíthatók, ráadásul egyéni szükséglet szerint a funkció és a rendelkezésre álló tér alapján kombinált szaunák kialakítására is lehetőséget nyújtunk.

Szauna

Szauna

Kültéri - Beltéri

A szauna egy kis helyiség vagy önálló épület, amely száraz vagy nedves szaunázásra alkalmas. A gőz és magas hőmérséklet hatására a szaunázó izzadni kezd. A szaunák a forró levegő hővezetése és áramlása, valamint a terem felfűtött felületeinek sugárzása által melegítik fel a testet.

Tovább »

Infraszauna

Infraszauna

Kültéri - Beltéri

Az infraszauna olyan típusú szauna, mely infravörös fény segítségével hoz létre hőt. Infravörös sugarak a Nap láthatatlan sugarai. Kabinjainkban az infravörös fényt teljes spektrumú Philips Vitae infravörös halogén lámpák bocsájtják ki, mely sugárzó hőként érzékelhető és mélyen behatol a bőrbe.

Tovább »

Vitárium

Vitárium

Kültéri - Beltéri

Az INUA Vitárium egyedülálló kombinációja a különböző kezeléseknek egy kabinon belül. Funkcionálhat hagyományos szaunaként, infraszaunaként vagy sókabinként is. Olyanok számára terveztük, akik a wellness-élmény új módját szeretnék megtapasztalni.

Tovább »

Sókabin

Sókabin

Sókabin

A sókabinok kősó modulokból állnak és haloterápiás kezelésekre, ismertebb néven „sóterápiára” használatosak. A kezelés során az ultrahangos sóporlasztó a kristályos sóból mikrorészecskéket termel és megtölti ezekkel a sókabin légterét. A légzőszervi betegségek kezelésére alkalmas.

Tovább »

Hordó szaunák

Hordó szaunák

Hordó szaunák

Hordó szaunáink elérhetőek 3 személyes változattól egészen 8 személy befogadására is képes szaunákig. Kialakításukat tekintve lehetősége van választani fatüzeléses vagy elektromos kályhás változat között, továbbá modelltől függően testreszabott megoldásokat talál a pihenőhelységel ellátott szaunákra is.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08