Referenciák

Referenciáink kategóriák szerinti bemutatásával igyekszünk megkönnyíteni vásárlóink dolgát, akik számos termék közül választhatnak.

Az Inua Szauna Kft. által gyártott szaunák egyedi megjelenést kölcsönöznek lakásának, udvarának, teraszának. A referencia kategóriák önmagukért beszélnek: a kültéri, beltéri, enteriőr szaunák mellett bemutatótéri szaunákról is tájékozódhat. Magyarországtól Svájcon és Németországon át Ausztriáig láthat példát referenciáinkra, kategóriába rendezve nézheti végig munkáinkat.

Hagyja magát elcsábítani a képekkel, vegye fel velünk a kapcsolatot, kérjen bővebb tájékoztatást!

Kültéri szauna (72)

Újabb egyedi Inua Baldur szauna készült egy piliscsabai családi ház udvarára. A szauna belső burkolata finn rezgőnyárfa Inua panelrendszer, míg a külső burkolat egyedi színkód alapján felületkezelt vörösfenyő lambéria. A szauna padjait is egy remek szauna építőanyagból, finn rezgőnyárfából készítettük el. A megfelelő hőfokról egy Harvia Cilindro 11 kW-os szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (71)

Egyedi kültéri finn szauna Balatonalmádin egy családi ház udvarán. A szauna külső burkolata Milesi felületkezelő anyaggal festett lucfenyő, míg belül natúr finn rezgőnyárfa lambériát használtunk a gyártás során. A megrendelő választása saját gyártású szauna vezérlésünkre esett, így a távirányítós változattal vezérelheti a kívánt funkciókat. A mennyezeten helyet kapott továbbá egy sópárologtató is. A megfelelő hőfokról egy Harvia Wall szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (70)

Kompakt kültéri kombinált szauna (vitárium) Milesi felületkezelő anyaggal festett vörösfenyő külső burkolattal. A szauna belső lambériája fenyőből készült. A padok egy igen strapabíró szauna építőanyagból, natúr rezgőnyárfából lettek gyártva. A szauna bejárata mellett található egy fedett zuhanyzó is. 4db Dr. Fischer Vitae infrapanelt használtunk a gyártáshoz, melyeket egy új fejlesztésű kerámiaüveggel fedtünk el. A finn szaunázás felejthetetlen élményéről egy Harvia Vega 9kW-os fali szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (69)

Kültéri finn szauna natúr cédrus külső és natúr éger belső burkolattal, a padok Thermowood éger faanyagból készültek. A szauna egy budapesti társasház 7. emeletének a tetőteraszán került letelepítésre. A szaunához hőszigetelt víztiszta üvegeket használtunk fel, saját gyártású hőszigetelt bejárati ajtóval. A megfelelő hőfokról egy Harvia Wall szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (68)

Milesi felületkezelő anyaggal festett vörösfenyő borítású kültéri szauna Szentes városában. A szauna belső burkolata finn rezgő nyárfa, a padokat is ebből a kiváló szauna építőanyagból készítettük. A megfelelő hőfokról egy Harvia Cilindro szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (67)

Egy németországi penthouse lakás teraszra készült finn szaunaház. A referenciakép mellé feltöltöttünk egy telepítés előtti képet, melyen jól látható, hogy az építkezés mely fázisában történt a felmérés. A megfelelő kivitelezés elengedhetetlen momentuma a szakemberek közötti kommunikáció. Ebben az esetben ez különösen igaz, mert beépítésre került két oszlop, ami a szauna belterületére esett. A külső burkolat kanadai vöröscédrus, míg belül finn rezgőnyárfát használtunk fel lambéria, és a padanyag gyanánt. A szaunaházban helyet kapott egy öltöző és egy zuhanyzó is, melyet vízálló gipszkartonnal borítottunk. A megfelelő hőfokról egy Harvia Virta Combi szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (66)

Thermowood borovi tömörfa anyagból készült egyedi kültéri szauna. A szauna egy meglévő épületbe került beépítésre. A szaunához tartozik egy pihenőhelység is, melyen egy 8mm-es edzett szürke árnyalatú üvegajtó található. A megfelelő méregtelenítésről egy 13,5 kW teljesítményű, Harvia Cilindro szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (65)

Kültéri szaunaház vöröscédrus külső lambériázással, kanadai vöröscédrus nyílászárókkal. A szauna pihenőjében finn rezgőnyárfát alkalmaztunk, míg a szaunában Thermowood nyárfa faanyagot használtunk. A megfelelő hőfok elérését egy Harvia Cilindro 11 kW-os szauna biztosítja.

Tovább »

Kültéri szauna (64)

Egyedi skandináv dizájn alapján készült kültéri finn szauna. A szauna belső alapanyaga finn rezgőnyárfa, míg kívül fekete felületkezeléssel ellátott északi borovi fenyő került felhelyezésre. A szaunához tartozik egy külső zuhanyzó, és egy tároló helység is. A megfelelő hőfokról egy Huum Hive 12kw-os szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (63)

Újabb Inua Baldur finn szauna került letelepítésre Dániában. A szauna belső alapanyaga vertikálisan felszerelt Thermowood éger lambéria. A padokat is Thermowood égerből készítettük. A külső burkolat fekete felületkezeléssel ellátott északi borovi lambéria. A maximális hőfok eléréséért egy Huum Hive 12 kW-os szaunakályha felel.

Tovább »

Kültéri szauna (62)

Újabb egyedi Inua Baldur kombinált szauna (vitárium) került letelepítésre Dániában. A szauna mellett lévő épület falburkolatának dimenzió alapján gyártottuk le az egyedi léceket, melyek a szauna külső borításaként szolgálnak. Belül Inua panelrendszerű falburkolat mellett döntött a megrendelő, mely Thermowood égerből készült. A padokat is ebből a remek szauna építőanyagból készítettük. A megfelelő méregtelenítésről egy Huum Hive szaunakályha gondoskodik. A szaunában 3,5kW összteljesítményű Dr. Fischer infrasugárzó biztosítja a megfelelő immunrendszer erősítést.

Tovább »

Kültéri szauna (61)

Kültéri szauna felületkezelt kanadai vöröscédrus külső-, és finn rezgőnyárfa belső burkolattal. A szauna belső kialakítása ügyfelünk elképzelését tükrözi, mely teljes egészében finn rezgő nyárfából készült, szigetelt vörösfenyő aljzattal. A megfelelő hőfokról egy Harvia Cilindro toronykályha gondoskodik. A hátfalon egy tükör kapott helyet.

Tovább »

Kültéri szauna (60)

Kültéri szauna kanadai vöröscédrus külső-, és finn rezgőnyárfa belső burkolattal. A szauna belső kialakítása ügyfelünk elképzelését tükrözi, mely teljes egészében finn rezgő nyárfából készült, szigetelt vörösfenyő aljzattal. A megfelelő hőfokról egy Harvia Cilindro toronykályha gondoskodik. A szauna telepítésénél darut kellett igénybe vennünk, mert a megrendelőnk lakása a 18. emeleten volt, de cégünk és tapasztalt munkatársaink ezt az akadályt is könnyen vették. 

Tovább »

Kültéri szauna (59)

Vöröscédrus külső falburkolatú egyedi kültéri szaunaház. A szaunaház egy standard modellünk némileg módosított változata, kiegészítve egy terasszal. A szaunaház frontját két panorámaüveg díszíti, mely lenyűgöző látványt nyújt a németországi hegyekre. A téli használatra való tekintettel a szaunaház pihenőhelységében két infrapanel került felhelyezésre. A megfelelő méregtelenítés érdekében egy Harvia Cilindro szaunakályhára esett a választás.

Tovább »

Kültéri szauna (58)

Egyedi gyártású kültéri finn szauna Schwyz városában, Svájcban. A szauna külső burkolata fekete színű felületkezeléssel ellátott kanadai vöröscédrus. A belső kialakításhoz teljes egészében finn rezgőnyárfát használtunk. A megfelelő hőfok elérésében egy Harvia Cilindro toronykályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (57)

Egy újabb egyedi Inua Baldur szauna Németországban. A szauna külső burkolata kanadai vöröscédrus faanyag felhasználásával történt, míg belül Thermowood faanyagot alkalmaztunk.

Tovább »

Kültéri szauna (56)

Egyedi gyártású kültéri finn szauna Basel városában, egy tetőteraszon. A szauna külső burkolata kanadai vöröscédrus, míg belül finn rezgőnyárfát alkalmaztunk, a padozat és a lábrács is ebből a rendkívül tartós szauna építőanyagból készült. A megfelelő méregtelenítés elérésének érdekében egy toronykályhára, mégpedig egy Harvia Cilindro kályhára esett a választás.

Tovább »

Kültéri szauna (55)

Cédrus külső burkolattal készült szaunaház jacuzzi fedéssel. A szaunaházban helyet kapott egy zuhanyzó, és fűtött pihenőhelység is. A szauna belső burkolata Inua panelrendszer melyet finn rezgőnyárfából készítettünk. A megfelelő hőfokról egy Harvia Cilindro toronykályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (54)

Kültéri szaunaház előtetővel, jacuzzi fedéssel és terasszal. A szaunaház és a mellette lévő pergola cédrus faanyagból készült. A teraszhoz Thermowood borovi alapanyagot használtunk.

Tovább »

Kültéri szauna (53)

Egyedi RAL szín alapján felületkezelt kültéri vitárium. A szauna frontján egy szürke hőszigetelt panorámaüveg kapott helyet. A belső kialakítás Thermowood éger fa felhasználásával történt, a megfelelő hőfok elérésében egy Huum Hive szaunakályha munkálkodik.

Tovább »

Kültéri szauna (52)

Vöröscédrus külső lambériázású finn szauna párkánnyal. A szaunában helyet kapott egy pihenő rész is. A belső falburkolat hőkezelt, más néven Thermowood éger. A szauna padozata finn rezgő nyárfából készült. A megfelelő hőfokról egy Harvia Virta szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (51)

Egyedi gyártású kültéri finn szauna, fehér színnel felületkezelt kanadai vöröscédrus külső lambériával. A szauna belső borítása finn rezgőnyárfa, a padok és a lábrács is ebből a kiváló szauna építőanyagból készültek. A megfelelő hőmérsékletről egy Harvia Vega Compact szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (50)

Egyedi Eir szauna került telepítésre Dániában, Vig városában. A szauna egyik oldalsó üvegfelületét megnöveltük a vevő kérésére, így nyújtva felejthetetlen látványt szaunázás közben a dániai tájra. A szauna Huum Hive elektromos kályhával lett gyártva. Itt is, mint kültéri szaunáink többségénél az alapzatot szakemberink készítették talajcsavaros megoldással.

Tovább »

Kültéri szauna (49)

Egy újabb Inua Baldur szaunánk került letelepítésre Dániában. A szauna külső burkolata fekete festékkel felületkezelt fenyő lambéria, míg a teljes belső finn rezgőnyárfával fedett, a padok is ebből az anyagból készültek. A megfelelő hőfok elérésének érdekében egy Huum Hive 12kw-os szaunakályhára esett a választás. Az alapzat kialakítását is cégünk végezte, a teljes szerkezet talajcsavaros megoldással épült.

Tovább »

Kültéri szauna (48)

Ezt a szaunát egy svájci teraszra készítettük, és mivel a szauna egy lambériázott felzárást kapott, ezért így bádogozott tetőre nem volt szükség. A finn szauna külső burkolata kanadai vöröscédrus, belül pedig Thermowood éger lambéria. A padozat és a lábrács is Thermowood éger faanyagból lett gyártva.

Tovább »

Kültéri szauna (47)

Egyedi kültéri kombinált (vitárium) szaunaház pihenőhelységgel. A szauna kialakítása a meglévő parapet magasságú falszerkezetre épült. Kívül natúr kanadai vöröscédrus borítja a szaunaház falait, míg belül natúr égert használtunk. Az infrapaneleket egy új technológiával készült kerámia üveglappal fedtük el. A megfelelő hőfokról egy Harvia Virta szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (46)

Egyedi kültéri finn szauna a dániai tengerparton, egy hétvégi ház udvarán. A szauna kialakításánál meghatározó szerepet játszott a meglévő épület burkolata, ezeket a paramétereket figyelembe véve készült az egyedi külső burkolat. A szauna belső falaihoz és a padozathoz finn rezgőnyárfát használtunk. A fűtésről egy Huum Hive 12kw-os szaunakályha gondoskodik. A szaunához tartozó közel 50m2-es teraszt Thermowood Borovi faanyaggal burkoltuk, mely a cégünk által lehelyezett talajcsavaros vázszerkezeten nyugszik.

Tovább »

Kültéri szauna (45)

Kültéri finn szaunaház egy murgi szálloda udvarán a svájci határ közelében. A környezeti viszontagságokat szem előtt tartva esett a választás az egyik legkiválóbb szauna építőanyagra, a kanadai vöröscédrusra. A szauna belsejében natúr éger lambéria került felhelyezésre. A megfelelő méregtelenítésre való figyelemmel egy Havria Cilindro 13,5 kw-os szaunakályha nyújt támaszt.

Tovább »

Kültéri szauna (44)

Hőszigetelt panorámaüvegezésű kültéri finn szauna. A szauna külső borítása kanadai vöröscédrus míg a belső falakra finn rezgő nyárfa került. A megfelelő hőhatást egy Harvia Cilindro szaunakályha biztosítja.

Tovább »

Kültéri szauna (43)

Kültéri finn szauna hőszigetelt üvegekkel és hőszigetelt ajtóval. A szauna belső borítása Thermowood éger míg kívül kanadai vöröscédrus került felhelyezésre.

Tovább »

Kültéri szauna (42)

Kültéri finn szauna hőszigetelt üvegekkel és hőszigetelt zárható ajtóval. A szauna belső borítása natúr éger míg kívül kanadai vöröscédrus került felhelyezésre. A megfelelő méregtelenítésről egy 11kW-os Harvia Cilindro gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (41)

Cédrus lambériával burkolt egyedi kültéri szauna Mulfingen városában. A belső falakon thermowood éger lambéria kapott helyet, míg a padok finn rezgő nyárfából készültek. A maximális hőfok elérését egy 11kW-os Harvia Cilindro biztosítja.

Tovább »

Kültéri szauna (40)

Kültéri finn szauna hőszigetelt üvegekkel és hőszigetelt zárható ajtóval. A szauna belső borítása finn rezgő nyárfa míg kívül feketére felületkezelt északi borovi fenyő került felhelyezésre. A megfelelő méregtelenítésről egy 11kW-os Harvia Cilindro gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (39)

Kültéri finn szaunaház fatárolóval, hőszigetelt nyílászárókkal. Családok részére.

Tovább »

Kültéri szauna (38)

Egyedülálló kombinált szaunaház kanadai vöröscédrus külső borítással, finn rezgőnyárfa belső lambériával, Dánia.

Tovább »

Kültéri szauna (37)

Kültéri finn szauna feketére felületkezelt külső borítással. A belső burkolat és a padok Finn rezgőnyárfa faanyagból készültek.

Tovább »

Kültéri szauna (36)

Függőleges irányú cédrus lambériával burkolt kültéri finn szauna. A megfelelő méregtelenítésről egy Harvia Virta szauna kályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (35)

Egyedi kültéri finn szauna natúr kanadai vöröscédrus külső lambériázással. A megfelelő méregtelenítésről egy Harvia Cilindro szaunakályha gondoskodik. 

Tovább »

Kültéri szaunaház (34)

Egyedi kültéri szaunaház szürke hőszigetelt üveggel, és tolóajtóval. A szauna helységben található poligonális hegyikristály is, indirekt világítással. A szaunaház pihenőjében 12 m2 sófal került beépítésre, 2 db sóionizátorral.

Tovább »

Kültéri szaunaház (33)

Általunk gyártott és fehér színnel felületkezelt szaunaház. Az ügyfelünk kérésére a nyílászárók egyedi megjelenése összhangban van a családi ház nyílászáróival. A komfortfűtéssel ellátott pihenőben helyet kapott két Inua Relax ágy is. A terasz teljes felülete cégünk szakemberi által lerakott thermowood kőris teraszburkolat, úgynevezett quick deck. A szaunaház mellett helyet kapott egy 202 cm átmérőjű fehér felületkezeléssel ellátott dézsa is. A dézsa meleg vízéről egy fatüzelésű külső kályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri szauna (32)

Panoráma üvegezéssel készült egyedi kültéri kombinált szauna (vitárium) Ebeltoft városában. A szauna bal oldalán helyet kapott egy zuhanyzó is. Kívül feketére festett ráfedéses falburkolatot alkalmaztunk, a belső falak pedig finn rezgőnyárral lettek burkolva.

Tovább »

Kültéri szauna (31)

Ez a kültéri szaunaház feketére festett fenyő lambéria borítást kapott kívül. A szauna belső tere thermowood éger faanyagokból készült. Az izzadás garantált a Harvia Virta szaunakályhának köszönhetően! Helyet kapott egy zunyhazó is a szauna és a rakodóhelység között.

Tovább »

Kültéri szauna (30)

Kültéri finn szauna natúr vöröscédrus külső burkolattal. A belső falakhoz rezgőnyárfa lambériát alkalmaztunk.

Tovább »

Kültéri szauna (29)

Mint kültéri szaunanáink javát, ezt is hőszigetelt üveggel és hőszigetelt bejáratiajtóval készítettük. A jól kiérdemelt izzadást egy Harvia Legend szaunakályha biztosítja a család számára. Ebben a kivitelben helyett kapott 7 db Dr. Fisher infrasugárzó is.

Tovább »

Kültéri szauna (28)

Natúr kanadai vöröscédrus külső panelezésű szaunaház pihenővel, hőszigetelt szürke üvegezéssel, és hőszigetelt ajtóval! A szauna pihenő helységében egy zuhanyzó is helyet kapott, mely a szauna telepítése után lett csempézve, üvegezve. A megfelelő hőfokról egy Harvia Cilindro szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Kültéri Szauna (27)

Egyedi vörösfenyő külső burkolattal ellátott kültéri finn szauna. A szauna frontját antracit színű bádogozás, és egy panoráma üveg borítja.

Tovább »

Kültéri szauna (26)

Egyedi kültéri szaunaház vöröscédrusból Düsseldorf városában. A sátortető zsindelyezett borítást kapott.

Tovább »

Kültéri szauna (25)

A képen egy Inua Baldur modellt láthatunk, mely kanadai vörös cédrus falburkolatot kapott kívül, belül pedig thermowood éger lambéria került felhasználásra.

Tovább »

Kültéri szauna (24)

Egyedi megrendelés alapján gyártott kültéri szauna. Táblásított kanadai vörös cédrusból készült front, thermowood éger belső szaunaburkolat.

Tovább »

Kültéri szauna (23)

Egyedi kültéri kombinált szauna, rezgő nyárfa burkolattal és hőszigetelt ajtóval!

Tovább »

Kültéri szauna (22)

Kültéri szaunaház kanadai vörös cédrus faanyagból.

Tovább »

Kültéri szauna (21)

Vörösfenyőből épített, egyedi kültéri szauna, hőszigetelt szürke üveggel.

Tovább »

Kültéri szauna (20)

Szaunaház, építés közben.

Tovább »

Kültéri szauna (19)

Kanadai vöröscédrusból készült szaunaház és szerszámtároló Németországban.

Tovább »

Kültéri szauna (18)

Kültéri finn szauna, vöröscédrusból, hőszigetelt ajtóval, kék LED világítással.

Tovább »

Kültéri szauna (17)

Panoráma üveges kültéri kombinált szauna, bádogozott fronttal, tetővel! Egyedi szauna padozattal,só téglákkal.

Tovább »

Kültéri szauna (16)

Kültéri finn szauna, felületkezelt kanadai vöröscédrus lambériából!

Tovább »

Kültéri szauna (15)

Vörösfenyőből épült, egyedi kültéri szaunaház. Általunk készített nyílászárókkal.

Tovább »

Kültéri szauna (14)

Egyedi kültéri szaunaház, vörösfenyő külső falburkolattal, bádogtetővel.

Tovább »

Kültéri szauna (13)

Egyedi kültéri finn szauna, festett kanadai vöröscédrus külső falburkolattal. Finn rezgőnyár padozattal.

Tovább »

Kültéri szauna (12)

Egyedi kültéri finn szauna, thermowood külső falburkolattal.

Tovább »

Kültéri szauna (11)

Kültéri kombinált szauna, edzett bronz üvegekkel. Vitárium.

Tovább »

Kültéri szauna (10)

Kültéri finn szauna, festett vörös cédrus lambériából.

Tovább »

Kültéri szauna (9)

Kültéri szaunaház, zöld tetővel és zuhanyzóval.

Tovább »

Kültéri szauna (8)

Kombinált kültéri szauna, edzett bronz hőszigetelt üveggel.

Tovább »

Kültéri szauna (7)

Kültéri szaunaház rusztikus falburkolattal, pihenővel és zuhanyzóval.

Tovább »

Kültéri szauna (6)

Panoráma üveges, egyedileg gyártott kültéri szauna.

Tovább »

Kültéri szauna (5)

Kanadai vöröscédrus faanyagból épített, egyedi kombinált kültéri szaunaház pihenővel.

Tovább »

Kültéri szauna (4)

Kültéri finn szauna vöröscédrus lambériából, Harvia Cilindro szaunakályhával.

Tovább »

Kültéri szauna (3)

Felületkezelt vöröscédrusból készült kültéri finn szauna.

Tovább »

Kültéri szauna (2)

Natúr vöröscédrus lambériából gyártott kombinált kültéri szauna.

Tovább »

Kültéri szauna (1)

Kültéri kombinált szaunaház pihenővel, előtetővel, hőszigetelt üvegekkel. Családok részére, különleges wellness élményt nyújt.

Tovább »

Faház

Egy korábbi elégedett megrendelőnk egy újabb kéréssel fordult hozzánk, miszerint az udvarát bővíteni szeretné egy olyan faházzal, ahol felhőtlenül kikapcsolódhat a családjával. A faház praktikussását tovább növeli a zárható tároló rész, melyen egy kétszárnyú 5 pontos hőszigetelt biztonsági ajtó is helyet kapott. A faház alapanyaga vörösfenyő, mely kétszeres felületkezelést kapott! A szauna stílusához idomulva a faházon is fellelhető egy 20 centiméteres párkány, melyekben távirányítóval működő spot lámpák találhatóak.

Tovább »

Terasz készítés

Közel 110 m2-es teraszt készítettünk egy dániai családi ház udvarán. A terasz kialakítása igazodik a meglévő kertrendezési tervekhez. A terasz alapanyaga vörösfenyő.

Tovább »

Beltéri szauna (69)

Egyedi beltéri kombinált (vitárium) szauna Eysins településén, Svájcban. A szaunához Thermowood Éger faanyagot használtunk külső és belső borításnak egyaránt.

Tovább »

Beltéri szauna (117)

Tetőtéri egyedi finn szauna. A szauna külső és belső burkolata vöröscédrusból készült Inua panelrendszer. A szauna küszöb nélküli kialakítással készült, víztiszta edzett üveggel. A padok alatt indirekt RGB LED világítás található, a fűtésről pedig egy Harvia Virta szaunakályha felel.

Tovább »

Beltéri szauna (116)

Egyedi beltéri finn szauna thermowood nyárfa Inua panelrendszerrel gyártva. A szauna egyik különlegessége a helységben található kör alakú nyílászáró, melyet szintén thermowood nyárfával burkoltunk. A szauna mennyezetét csillagos égbolt díszíti, a padok alatt pedig RGB LED világítás található. A megfelelő méregtelenítésről egy Harvia szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (115)

Küszöb nélküli üvegfrontos beltéri finn szauna RAL színskála alapján felületkezelt külső vízálló MDF burkolattal. Belső burkolat gyanánt az Inua panelrendszerre esett a megrendelő választása, melyet finn rezgőnyárfából készítettünk el.

Tovább »

Beltéri szauna (114)

Egyedi beltéri finn szauna finn rezgőnyárfa Inua belső burkolattal. Kívül RAL színskála szerint felületkezelt vízálló MDF-et használtunk. A szauna mögött kialakítottunk egy tároló helységet is, melyen egy a külső burkolattal azonos titokajtót helyeztünk el. A megfelelő hőfokról egy Harvia Virta szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (113)

Egyedi gyártású beltéri szauna Inua falburkolattal. A szauna külső borítása antracit (RAL 7016) színű felületkezelést kapott. A megrendelő kérésére a szaunába „csillagos égbolt” is beszerelésre került az RGB világítás mellé. A megfelelő méregtelenítésről egy Harvia Virta szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (112)

Egyedi beltéri kombinált szauna finn rezgőnyárfa lambériázással és padozattal. A szauna küszöb nélküli kivitelben készült. A megfelelő hőfok eléréséért egy Harvia Virta szaunakályha felel.

Tovább »

Beltéri szauna (111)

A fürdőszoba egy kis szegletét maximálisan kihasználva készült el ez a remek kis infra szauna. A szauna teljes egészében thermowood éger lambériával lett burkolva. 1,5 kW összteljesítményben kerültek beszerelésre az infrasugárzók.

Tovább »

Beltéri szauna (110)

Egyedi gyártású beltéri tömörfa szauna, víztiszta saroküveges kialakításban. A szauna cirbolyafenyő alapanyagból készült. A fűtésről egy Harvia Virta szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (109)

40x142mm-es profilú thermowood fenyőből készült tömörfa szauna Harvia Topclass Combi szaunakályhával. A padok és a lábrács finn rezgőnyárfából készültek.

Tovább »

Beltéri szauna (108)

40x142mm-es profilú cirbolyafenyőből készült tömörfa szauna viszonteladónk bemutatótermébe, Németországba. A szauna padjai és a lábrács natúr finn rezgőnyárfából kerültek legyártásra. Az ideális hőfok elérésében egy Harvia Combinator szaunakályha felel.

Tovább »

Beltéri szauna (107)

Egyedi gyártású beltéri kombinált szauna finn rezgőnyárfa belső burkolattal, és padokkal. A szauna külső burkolata és kazántakarás kanadai vöröscédrusból készült. 4 db Dr. Fischer Vitae infrasugárzó került beépítésre 2kW összteljesítményben. A megfelelő méregtelenítésről egy 9kW-os Harvia Vega szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (106)

Egyedi gyártású beltéri infra szauna finn rezgőnyárfa lambériával. 3,5 kW összteljesítményű Dr. Fischer infrasugárzót használtunk fel a szauna építéséhez.

Tovább »

Beltéri szauna (105)

Egyedi gyártású beltéri finn szauna. A szauna kívül-belül Thermowood éger faanyagból készült. A megfelelő méregtelenítésről egy Harvia Topclass kombi szaunakályha gondoskodik!

Tovább »

Beltéri szauna (104)

Egyedi gyártású beltéri tömörfa finn szauna. A szauna teljes egészében 40mm vastagságú thermowood fenyő tömörfa elemekből lett összeállítva. A finn szauna padozata és a lábrács rezgő nyárfából készült.

Tovább »

Beltéri szauna (103)

Egyedi gyártású beltéri kombinált szauna. A szauna belső és külső burkolata rezgő nyárfából készült Inua panelrendszer. A szauna frontját egy víztiszta elemekből álló panoráma üvegfront alkotja, küszöb nélküli kivitelben. A megfelelő hőfokról egy nagyteljesítményű Harvia Modulo gondoskodik.

Tovább »

Beltéri sókabin (102)

Egyedi gyártású beltéri sókabin. A kabinhoz himalájai tört só sziklát használtunk fel, melyet meleg fehér LED fényszalaggal világítottunk meg. Tekintettel arra, hogy közületi helységről van szó, igyekeztünk minél több ülőhelyet kialakítani a só szobában. A helységben helyet kapott egy Collaxx sósvíz párologtató is, mely szabadalmaztatott ultrahangos rendszerrel működik. A hétköznapi sóporlasztók főleg vizet párologtatnak. Az ultrahangos készülék útján mikrorészecskék jönnek létre. Mivel ezek a cseppek mindösszesen 1-10 mikrométer átmérőjűek, ezért különösen mélyre bejuthatnak a tüdőbe.

Tovább »

Beltéri szauna (101)

Natúr éger szauna lambéria felhasználásával készült beltéri kombinált szauna, úgynevezett Vitárium. A szauna padjai thermowood éger faanyagból készültek. 7 db Dr. Fischer infracsövet használtunk a gyártás során, továbbá a szaunában helyet kapott még egy optikai szálas „csillagos égbolt” is. A szauna padjai alatt indirekt LED fényforrás található.

Tovább »

Beltéri szauna (100)

Egyedi gyártású beltéri szauna natúr éger Inua Panelrendszerrel. A szauna padjai Thermowood éger faanyagból készült. A nagy alapterületre való tekintettel egy nagyteljesítményű Harvia Modulo szaunakályhára esett a választás, mely impozáns látványt nyújt a szaunázók részére.

Tovább »

Beltéri szauna (99)

Inua panelrendszer belső burkolatú beltéri finn szauna Plaffeien városában. A szauna külső burkolata RAL szín alapján felületkezelt vízálló MDF. A szauna bal oldalán vízálló gipszkarton kapott helyet, mert a későbbiekben erre csempe kerül. A megfelelő hőfokról egy Harvia Virta szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (98)

Fenyő lambéria felhasználásával készült beltéri infraszauna. A szauna gyártása során 6db Dr. Fischer infrapanelt használtunk fel. A szaunába egy sópárologtató is helyet kapott. A szauna padjai és a lábrács finn rezgőnyárfából készült.

Tovább »

Beltéri szauna (97)

Tömör cirbolyafenyőből készült beltéri finn szauna. A szauna padozata és lábrácsa finn rezgőnyárfa felhasználásával készült. A szaunakályha gyári beépítő keretében LED található, mely egy esti használat során hangulatvilágításként is használható.

Tovább »

Beltéri szauna (96)

Inua Panelrendszer belső borítású finn szauna Basel városában. A szauna kialakításánál figyelnünk kellett a meglévő ablaknyílásra, mely rendkívüli látványban részesíti a szaunázókat. A szauna háttámlájába indirekt LED fényforrás található.

Tovább »

Beltéri szauna (95)

Beltéri infra szauna natúr finn rezgőnyárfa Inua panelrendszerrel. A szaunával együtt kialakításra került egy elválasztó üvegfal, illetve egy üvegajtó a zuhanyzóhoz. A megfelelő méregtelenítésről Dr. Fischer Vitea infrasugárzók gondoskodnak.

Tovább »

Beltéri szauna (94)

Exkluzív beltéri finn szauna Thermowood éger Inua panelrendszerrel Grenaa városában, Dániában. A szaunában kialakításra került két rejtett gőzgenerátor is, így téve még tökéletesebb élménnyé a szauna használatát. A 4 m2 sófal impozáns látványt nyújt a LED háttérvilágításnak köszönhetően. A megfelelő méregtelenítésről egy Tulikivi Tuisku XL szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri só kabin (93)

Kiskunfélegyháza városában került letelepítésre Inua Thor nevű só kabinunk. A kabin külső és belső burkolata táblásított borovi fenyőből készült. A helységben továbbá helyet kapott egy sóporlasztó is, mely ultrahangos eljárással bontja le a sós vizet 1-10 mikrométer méretűre, így még mélyebbre jutnak a jótékony cseppek a tüdőben. A sókabin aljzatában 200 Kg sóörlemény is helyet kapott.

Tovább »

Beltéri szauna (92)

Egyedi beltéri finn szauna, finn rezgőnyárfa Inua panelrendszerrel és fehérre festett vízálló MDF borítással. A háttámlába és a pad alá indirekt RGB LED került. A szaunát Harvia Virta szaunakályhával szereltük.

Tovább »

Beltéri szauna (91)

A szauna kívül-belül Thermowood finn rezgőnyárfa Inua panelrendszerrel szerelt. A szauna padjai alatt indirekt meleg fehér színű LED világítás található, míg a mennyezetbe csillagos égbolt került beszerelésre. A megfelelő hőfokról egy Harvia Virta szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (90)

Egyedi gyártású beltéri finn szauna, küszöb nélküli kivitelben összeszerelés közben. A szauna külső borítása antracit színre festett vízálló MDF, míg belül finn rezgőnyárfából készült Inua burkolat található. A szauna padjai „lebegő” megoldással készültek.

Tovább »

Beltéri szauna (89)

4 cm vastagságú cirbolyafenyőből készült egyedi beltéri vitárium. A szauna kihasználatlan helyein szekrények, fiókok kerültek kialakításra tovább növelve ezzel a szauna praktikusságát a család számára. A szauna padjai finn rezgőnyárfából készültek, az ajtó pedig küszöb nélküli megoldással lett gyártva.

Tovább »

Beltéri szauna (88)

Egyedi készítésű 2 személyes beltéri kombinált szauna (úgynevezett Vitárium) boldog tulajdonosa lett egy Leymen-i család. A szauna kialakításánál fontos volt, hogy egy kompakt, mégis minden igényt kielégítő vitáriumot gyártsunk. A külső burkolat RAL szín alapján felületkezelt vízálló MDF, míg belül finn rezgőnyárfát alkalmaztunk. A szauna megfelelő hőfokáról egy Harvia Virta elektromos szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (87)

4 cm vastagságú cirbolyafenyőből készült egyedi beltéri finn szauna. A szauna egy meglévő faház belsejében került kialakításra, két darab általunk gyártott hőszigetelt ablakkal, és egy hőszigetelt 5 pontos biztonsági záródású ajtóval. A szauna előtere is cirbolyafenyő borítást kapott.

Tovább »

Beltéri szauna (86)

Egyedi tetőtéri finn szauna Oberwilben. A szauna kívül-belül finn rezgőnyárfából készült, a megfelelő hőfokról egy Harvia Vega szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (85)

Egyedileg gyártott beltéri finn szauna. A szauna belsejében natúr rezgőnyárfa lambériát használtunk, míg a szauna külső borítása fehér színre festett vízálló MDF lap.

Tovább »

Beltéri szauna (84)

Egyedi beltéri kombinált szauna (úgynevezett vitárium). A szauna külső kialakítására vízálló MDF-et használtunk RAL színskála alapján felületkezelve, míg belül natúr nyárfából készült Inua Panelrendszer került installálásra. A kombinált szauna Harvia Virta szaunakályhával lett szerelve.

Tovább »

Beltéri szauna (83)

Különleges beltéri kombinált szauna (úgynevezett vitárium) került gazdára Spanyolországban, Vigo városában. A szauna külső burkolata RAL színskála alapján felületkezelt vízálló MDF. A belső burkolat natúr nyárfából készült Inua Panelrendszer. A finn szaunázás felejthetetlen élményéről egy Harvia Virta gőzős szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (82)

Egyedi gyártású beltéri kombinált szauna (vitárium). A szauna Inua burkolattal lett ellátva, és a megrendelő egyéni igényei szerint kialakításra került egy Dr. Fischer Vitae infrasugárzókkal fűtött íves ágy is. A szaunába helyet kapott egy 500x1000mm méretű hegyikristály. A megfelelő méregtelenítésről egy Huum Drop szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (81)

Egyedi kialakítású tetőtéri finn szauna. A szauna kívül-belül fenyő lambériával borított kivitelben készült.

Tovább »

Beltéri szauna (80)

Beltéri finn szauna RAL szín alapján felületkezelt vízálló MDF külső burkolattal. A szauna belső falait finn rezgő nyárfából készült Inua panelrendszer díszíti.

Tovább »

Beltéri szauna (79)

Exkluzív megjelenésű beltéri finn szauna thermowood finn rezgőnyáfából. A szauna háttámlájába, és padjai alá RGB LED világítás került.

Tovább »

Beltéri szauna (78)

Ezt a tetőtéri kialakítású beltéri szaunát Uzwillben telepítettük. Kívül vízálló gipszkarton került felhelyezésre a további vakolási és festési munkák miatt, belül viszont rezgő nyárfából készült Inua Panelrendszer található.

Tovább »

Beltéri szauna (77)

Beltéri finn szauna Amlikon városában. A szauna külső borítása RAL szín alapján felületkezelt vízálló MDF, belül pedig finn rezgő nyárfát használtunk. A szaunában egy Harvia Virta szaunakályha található.

Tovább »

Beltéri szauna (76)

Ebben az egyedi finn szaunában egy 13,5 Kw-os Harvia Cilindro szauna kályha kapott helyet. A belső burkolat finn rezgő nyárfa, kívül pedig Thermowood finn rezgő nyárfa. A szaunában továbbá beszerelésre került egy általunk gyártott hőszigetelt nyílászáró is.

Tovább »

Beltéri szauna (75)

Egyedileg gyártott tetőtéri finn szauna Harvia Cilindro szauna kályhával. A szauna belső burkolata finn rezgőnyár Inua panelrendszer kivitelben. A szaunába beépítésre került egy már meglévő tetőablak is.

Tovább »

Beltéri szauna (74)

Inua Panelrendszer felhasználásával gyártott egyedi beltéri vitárium víztiszta üvegajtóval. Az ügyfél kérésére a szauna külső frontja vízálló gipszkarton borítást kapott a fal későbbi vakolása és festése érdekében.

Tovább »

Beltéri szauna (73)

Fenyő lambériával borított beltéri finn szauna, tároló helységgel. A szauna megfelelő hőmérsékletéről egy Harvia Virta szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (72)

Egyedileg gyártott beltéri finn szauna Harvia Virta szaunakályhával. A szauna belső burkolata finn rezgőnyár, kívül fényes fehérre festett vízálló MDF.

Tovább »

Beltéri szauna (71)

Kétszemélyes beltéri kombinált szauna finn rezgőnyárfa burkolattal és víztiszta edzett üvegge

Tovább »

Beltéri szauna (70)

Egyedi gyártású beltéri szauna Hirschthal városában, Svájcban.

Tovább »

Beltéri vitárium (68)

Kétszemélyes beltéri kombinált szauna (vitárium), sófallal és Harvia Vega hőterelős szaunakályhával.

Tovább »

Beltéri szauna (67)

Tetőtérbe épített beltéri finn szauna Inua panelrendszer belső burkolattal. Hőterelős Harvia Vega szaunakályhával.

Tovább »

Beltéri szauna (66)

Egyedi beltéri tömörfa finn szauna cirbolyafenyő faanyagból, Harvia Cilindro szaunakályhával védőburkolattal ellátva.

Tovább »

Beltéri vitárium (65)

Egyedi beltéri vitárium Bad Dürkheim városában, Inua Panelrendszerrel, Harvia Cilindro szauna kályhával felszerelve.

Tovább »

Beltéri szauna (64)

Natúr nyárfa faanyagból készült egyedi beltéri finn szauna fehér MDF külső borítással.

Tovább »

Beltéri szauna (63)

Egyedi beltéri finn szauna fehérre felületkezelt külső MDF burkolattal, Harvia Virta szauna kályhával.

Tovább »

Beltéri szauna (62)

Tetőtéri finn szaunakabin Inua Panelburkolattal, egyedi íves paddal és Harvia Modulo szauna kályhával.

Tovább »

Beltéri só szoba (61)

Egy mosonmagyaróvári magánóvoda megkeresésére készült só szoba, kiegészítve egy korszerű só porlasztó készülékkel.

Tovább »

Beltéri szauna (60)

Tetőtérbe készült beltéri finn szauna Veltheim városában. Finn rezgő nyárfa lambériával és Harvia Vega kályhával.

Tovább »

Beltéri finn szauna (59)

Egyedi beltéri finn szauna Harvia Virta szaunakályhával és RGB világítással a padok alatt.

Tovább »

Beltéri szauna (58)

Inua panelrendszerrel gyártott beltéri finn szauna Thermowood éger faanyag felhasználásával.

Tovább »

Beltéri szauna (57)

Egyedi beltéri szauna víztiszta edzett üveggel, Finn rezgőnyár lambériázással és padozattal, Kirchberg.

Tovább »

Beltéri szauna (56)

Tetőtéri kialakítású finn szauna rezgő nyárfa lambéria burkolattal, edzett víztiszta üveggel Bronschhofen.

Tovább »

Beltéri szauna (55)

Kombinált beltéri szauna Inua panelrendszerrel, Inua szauna vezérléssel, Baden-Baden.

Tovább »

Beltéri szauna (54)

Beltéri finn szauna Inua panelrendszerrel és Harvia Xenio vezérléssel, Harvia Virta szauna kályhával, Arlesheim.

Tovább »

Beltéri szauna (53)

Inua panelrendszerrel szerelt egyedi beltéri kombinált szauna, víztiszta üveggel, Affoltern.

Tovább »

Beltéri szauna (52)

Beltéri kombinált szauna (vitárium) Inua panelrendszer alkalmazásával. A szauna megfelelő hőmérsékletéről egy Harvia Virta szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (51)

Egyedi beltéri kombinált szauna Inua panelrendszerrel, tetőtérbe. A szaunában helyet kapott egy sóionizátor is.

Tovább »

Beltéri szauna (50)

Egyedi gyártású beltéri finn szauna rezgőnyárfa lambéria-, és padanyag felhasználásával. A szauna optimális hőméslékletéről egy Harvia Topclass szaunakályha gondoskodik!

Tovább »

Beltéri szauna (49)

A megrendelőnk kérésére a szauna külső burkolata kanadai vöröscédrus, míg a belső Skandináv lucfenyő. A megfelelő hőtermelésről egy Harvia Virta szaunakályha felel.

Tovább »

Beltéri szauna (48)

Inua panelrendszerrel burkolt beltéri finn szauna, küszöb nélküli kivitelben készült.

Tovább »

Beltéri szauna (47)

Egyedi beltéri wellness egység Basel városában közületek számára.

Tovább »

Beltéri szauna (46)

INUA panelrendszerrel kialakított beltéri finn szauna rezgő nyárfa padozattal, Harvia Virta szaunakályhával.

Tovább »

Beltéri szauna (45)

Antracit színnel felületkezelt beltéri finn szauna, INUA panelrendszer felhasználásával kialakított belvilággal.

Tovább »

Egyedi beltéri szauna (44)

Finn rezgő nyárfából készült, Inua panelrendszerrel szerelt egyedi beltéri szauna.

Tovább »

Beltéri szauna (43)

Finn rezgő nyárfából készült, Inua panelrendszerrel szerelt beltéri kombinált szauna.

Tovább »

Egyedi beltéri szauna (42)

Egyedi beltéri szauna natúr finn rezgő nyárfa falburkolattal, és padokkal.

Tovább »

Egyedi íves beltéri szauna (41)

Egyedi ívelt üveges kialakítású beltéri szauna, natúr rezgő nyárfa falburkolattal és padokkal.

Tovább »

Beltéri szauna (40)

Egyedi beltéri szauna natúr éger falburkolattal és natúr rezgő nyárfa padozattal, sófallal. A megfelelő hőmérsékletről egy Harvia Cilindro szaunakályha gondoskodik.

Tovább »

Beltéri szauna (39)

Inua panelrendszerrel gyártott beltéri finn szauna.

Tovább »

Beltéri szauna (38)

Egyedi beltéri kombinált szauna finn rezgő nyárfából.

Tovább »

Beltéri szauna (37)

Egyedi beltéri íves kialakítású finn szauna, kanadai vörös cédrusból.

Tovább »

Beltéri szauna (36)

Beltéri finn szauna edzett víztiszta üvegfronttal.

Tovább »

Beltéri szauna (35)

INUA falburkolattal készített beltéri finn szauna, festett MDF borítással.

Tovább »

Beltéri szauna (34)

Beltéri finn szauna Harvia Cilindro szaunakályhával, sófallal.

Tovább »

Beltéri szauna (33)

Thermowood nyárfa faanyagból gyártott egyedi beltéri kombinált szauna.

Tovább »

Beltéri szauna (32)

Beltéri finn szauna Inua falburkolattal, fényes fehérre festett fronttal.

Tovább »

Beltéri szauna (31)

Egyedi beltéri kombinált szauna finn rezgő nyárfa faanyagból!

Tovább »

Beltéri szauna (30)

Finn rezgőnyárfa lambéria és padozat!

Tovább »

Beltéri szauna (29)

Finn rezgőnyárfa lambéria és padozat. Kombinált szauna,Vitárium.

Tovább »

Beltéri szauna (28)

Egyedi beltéri finn és gőz szauna, sófallal, és zuhanyzóval.

Tovább »

Beltéri szauna (27)

Szauna gőzfejlesztővel, panoráma üveggel, íves kialakítású ágyakkal és sóterápiával.

Tovább »

Beltéri szauna (26)

Inua Nanna beltéri finn szauna, egyedi relaxációs ággyal.

Tovább »

Beltéri szauna (25)

Beltéri szauna tömör fából, RGB világítással, zuhanyzóval. Wellness az otthonában, finn szauna közvetlenül a gyártótól.

Tovább »

Beltéri szauna (24)

Tovább »

Beltéri szauna (23)

Különleges beltéri, tetőtéri finn szauna.

Tovább »

Beltéri szauna (22)

Egyedi tervezésű, íves kialakítású szauna.

Tovább »

Beltéri szauna (21)

Beltéri kombinált szauna sótégla kályhatakarással, festett fronttal, edzett víztiszta üvegekkel.

Tovább »

Beltéri szauna (20)

Tetőtéri szauna, nyárfa lambériából.

Tovább »

Beltéri szauna (19)

Egyedi tervezésű kombinált szauna.

Tovább »

Beltéri szauna (18)

Egyedi beltéri szauna Harvia szaunakályhával.

Tovább »

Beltéri szauna (17)

Íves kialakítású, beltéri kombinált szauna bronz üvegekkel.

Tovább »

Beltéri szauna (16)

Egyedi, rejtett tolóajtós, kombinált szauna, első osztályú thermowood finn rezgő nyárfából.

Tovább »

Beltéri szauna (15)

Egyedi vörös cédrus finn szauna, sófallal.

Tovább »

Beltéri szauna (14)

Víztiszta panoráma üveges beltéri finn szauna.

Tovább »

Beltéri szauna (13)

Tetőtéri, beltéri szauna.

Tovább »

Beltéri szauna (12)

Kombinált szauna sófallal, Harvia Kiwi szaunakályhával.

Tovább »

Beltéri szauna (11)

Egyedi beltéri finn szauna, Inua falburkolattal,festett fronttal.

Tovább »

Beltéri szauna (10)

Beltéri finn szauna, RGB világítással, rezgő nyárfából.

Tovább »

Beltéri szauna (9)

Hédervári gyárunkban készült beltéri finn szauna, kőborítással, rezgőnyár lambériából.

Tovább »

Beltéri szauna (8)

Festett, fehér külső borítású finn szauna, rezgő nyárfából.

Tovább »

Beltéri szauna (7)

Infraszauna, finn szauna és gőzszauna egyben, sóterápiával. Felüdülés az egész családnak!

Tovább »

Beltéri szauna (6)

Beltéri finn szauna rezgő nyárfából, sófallal.

Tovább »

Beltéri szauna (5)

Inua panelrendszerrel kialakított beltéri finn szauna.

Tovább »

Beltéri szauna (4)

Beltéri finn szauna, festett fehér külső borítással.

Tovább »

Beltéri szauna (3)

Beltéri finn szauna rezgő nyárfa lambériával.

Tovább »

Beltéri szauna (2)

Beltéri finn szauna, vörös cédrusból.

Tovább »

Beltéri szauna (1)

Egyedileg gyártott beltéri finn szauna, thermowood külső borítással.

Tovább »

Szauna részlet

Egyedi kültéri szaunaház vöröscédrusból és natúr égerből Düsseldorf városában, indirekt LED világítással a pihenőben. A sátortető zsindelyezett borítást kapott.

Tovább »

szauna részlet

Harvia Legend szaunakályhával épített, kombinált kültéri szauna, vöröscédrus lambériával és natúr rezgőnyárfa padokkal.

Tovább »

Szauna részlet

Beltéri finn rezgőnyárfa szauna, víztiszta üvegezéssel.

Tovább »

Szauna részlet

Kültéri kombinált szaunaház előprogramozható infra fűtéssel a pihenőben!

Tovább »

Szauna részlet

Kültéri finn szaunaház belső tere Thermowood finn rezgőnyárfa borítással.

Tovább »

Szauna részlet

Beltéri tömörfa szauna zuhanyzóval, RGB világítással, Harvia Virta szaunakályhával.

Tovább »

Szauna részlet

Kombinált beltéri szauna Németországban.

Tovább »

Szauna részlet

Beltéri finn szauna 4 cm vastag thermowood tiroli fenyőből.

Tovább »

Szauna részlet

Egyedi beltéri finn szauna kőborítással, Harvia Virta szaunakályhával.

Tovább »

Szauna részlet

Szaunaház München városában.

Tovább »

Szauna részlet

Tömörfa finn szauna Svájcban, hangulatvilágítással.

Tovább »

Szauna részlet

Kültéri finn szauna rezgő nyárfából, panorámaüveggel és Harvia Cilindro szaunakályhával.

Tovább »

Szauna részlet

4cm vastag natúr tömör fenyő vázszerkezettel ellátott beltéri finn szauna.

Tovább »

Szauna részlet

Modern megjelenésű beltéri finn szauna, Harvia Virta kályhával.

Tovább »

Szauna részlet

Egyedi kombinált szauna Harvia Vega szaunakályhával.

Tovább »

Szauna részlet

Szaunaház pihenőjében látható,az előprogramozható infra fűtőtest.

Tovább »

Szauna részlet

Harvia Legend szaunakályha, saját gyártású kályhatakarással.

Tovább »

Szauna részlet

Harvia Vega Pro szaunakályha, kályhatakarással.

Tovább »

Szauna részlet

Harvia Legend szaunakályha egy kültéri szaunánkban.

Tovább »

Szauna részlet

Egyedi beltéri szauna, sófallal és Harvia Kiwi szaunakályhával.

Tovább »

Dánia

Middlefart városában található dániai viszonteladónk bemutató épülete.

Tovább »

Németország

Bad Säckingen városában található németországi viszonteladónk bemutatóterme.

Tovább »

Magyarország

Kiállítótermünkben megtekinthetik az általunk gyártott kültéri és beltériszaunák bemutatódarabjait. Széleskörű alapanyag választékunknak köszönhetően körültekintő tájékoztatást tudunk nyújtani az érdeklődők számára.

Tovább »

Fehérre festett fürdődézsa

Fehérre festett borovi fenyőből készült 202cm átmérőjű fürdődézsa, külső kályhával, gravitációs vízkeringetéssel.

Tovább »

Feketére festett fürdődézsa

Feketére festett borovi fenyőből készült 152cm átmérőjű fürdődézsa, külső kályhával, gravitációs vízkeringetéssel.

Tovább »

Cédrus fürdődézsa

Vöröscédrusból készült 152cm átmérőjű fürdődézsa, külső kályhával, gravitációs vízkeringetéssel.

Tovább »

Fürdődézsa

Cédrusból és borovifenyőből készült termékeink, létrával és külső kályhával.

Tovább »

ajánlat kérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08