Szaunakályhák

Nálunk egy helyen szerezhet be mindent, ami tökéletes szaunázáshoz szükséges, így a szaunakályhákat is. A szaunakályhák megbízható, skandináv gyártótól érkeznek hozzánk.

Ön az elektromos szaunakályhák több típusából választhat. Fontos és elengedhetetlen kiegészítőnknek köszönhetően az egészen kisméretű, de akár a nagyobb szaunakabinokban is rövid idő alatt megfelelő hőmérséklet érhető el, kályháink többféle szaunában is használhatóak. A köveket könnyű elhelyezni, a szervizelés nem bonyolult.

A skandináv stílusnak és az egyedi dizájnnak köszönhetően a szaunakályha több mint puszta kiegészítő, a kabin látványos, központi eleme is lehet. Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a leginkább passzoló és hatékony modellt.

Huum szaunakályhák

Huum szaunakályhák

A Huum szaunakályhák az évezredes hagyományokat kombinálják a modern skandináv dizájnnal. Kisebb és nagyobb kabinok melegen tartására is tökéletesen alkalmasak. Az eszközök rendkívül egyszerűen kezelhetőek, hogy Önnek csak a pihenéssel kelljen foglalkoznia. 

Tovább »

Harvia szaunakályhák

Harvia szaunakályhák

A Harvia szaunakályhák ideális választásnak számítanak kisebbtől az egészen nagyméretű kabinokig. Időtálló dizájn, masszív felépítés párosul az egyszerű karbantartással. A Harvia szaunakályhák intenzív, de kíméletes fűtési élményt nyújtanak a szaunázás szerelmeseinek. 

Tovább »

Tulikivi szaunakályhák

Tulikivi szaunakályhák

Modern technikai innováció jellemzi a Tulikivi szaunakályhák összes típusát. A nyugodt formák és a kerámia tökéletesen illeszkedik akár a belső, akár a külső szaunakabinokba. A tetején található műkövek spa-szerű érzést kölcsönöznek a kabinoknak.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08