Harvia szaunakályhák

A Harvia szaunakályhák jellemzője a robusztus és funkcionális kivitel, a gyönyörű dizájn. Ön a Harvia kályhacsalád prémium tagjai közül választhatja ki a megfelelőt. Döntsön a szauna jellegéhez és méretéhez leginkább illeszkedő típus mellett. A berendezések különböző színben, kombinált formában is rendelhetők, párologtatóként is használhatók.

A Harvia szaunakályhák ideális választásnak számítanak kisebbtől az egészen nagyméretű kabinokig. Időtálló dizájn, masszív felépítés párosul a rendkívül egyszerű szerelhetőséggel és karbantartással. A Harvia szaunakályhák intenzív, de kíméletes fűtési élményt nyújtanak a szaunázás szerelmeseinek. 

Harvia Cilindro szaunakályha

Harvia Cilindro szaunakályha

Modern skandináv dizájnja miatt a Harvia Cindro szaunakályha hatása olyan, mintha egy valódi kőoszlop tornyosulna a kabinban. A robusztus, megnyerő küllemű kályha elérhető áron kapható, használója egyedi, stílusos fűtőtesttel gazdagodik.

Tovább »

Harvia Club Combi szaunakályha

Harvia Club Combi szaunakályha

A Harvia Club Kombi kombinált elektromos szaunakályha és párologtató segítségével a kabin hagyományos finn szaunaként, gőzszaunaként, vagy akár aromakabinként is használható. A Harvia Club Kombi szaunakályha automata feltöltési funkcióval rendelkezik.

Tovább »

Harvia Kivi szaunakályha

Harvia Kivi szaunakályha

A Harvia Kivi szaunakályha az egyik legkülönlegesebb kályhánk, hatalmas élményt biztosít használója részére. Torony-jellegű kialakításának köszönhetően locsolható oldalról, a páratartalom iránya és erőssége tetszés szerint befolyásolható.

Tovább »

Harvia Vega Combi szaunakályha

Harvia Vega Combi szaunakályha

A Harvia Vega Kombi egy elektromos szaunakályha és egy gőzfejlesztő egység keresztezésének jól sikerült végeredménye. Kiválóan alkalmazható gyógynövény szaunában, de akár aromakabinban is. A berendezés kapható automata vagy kézi feltöltésű változatban.

Tovább »

Harvia Virta szaunakályha

Harvia Virta szaunakályha

A Harvia Virta szaunakályha erőteljes, ugyanakkor kíméletes fűtési élményt nyújt a hagyományos szaunázásokhoz. Modern dizájn, robusztus felépítés párosul a rendkívül egyszerű szerelhetőséggel és gyorsan végezhető karbantartással.

Tovább »

Harvia Virta Combi szaunakályha

Harvia Virta Combi szaunakályha

A HarviaVirta Combi szaunakályha elektromos szaunakályha és párologtató egyben. A HarviaVirta Combi szaunakályha jellemzője a robusztus és funkcionális kivitel, csodás dizájnnal hevítve. A berendezésre szintén jellemző a könnyű szerelhetőség.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08