Fürdődézsák

Megújult termékkínálatunkban választhat 2 személyes fürdődézsától egészen a 10 személy befogadására képes dézsafürdőkig. Ezek a dézsák elérhetőek hagyományos köralakú kivitelben, de termékskálánk között szerepel még oktogonális (nyolcszögű) és ovális formavilágú dézsa is. Típustól függően lehetősége van választani külső-, és belső kályhás termékek között melyek megannyi kiegészítővel rendelkeznek. Egyes dézsák alapára 276.000Ft+ÁFA-tól indul.

A forró ülőfürdő csökkenti az izomzat, a belek izomzatának görcseit. A sófürdő alkalmazásához tegyen a fürdődézsába néhány nagyobb darab himalájai kősó darabot, és élvezze a gyógyfürdő örömeit. Illata és gyógyhatása a fürdővízben feloldva a termálvizekhez hasonló. A sós víz segíti a vérkeringést, valamint csökkenti az izom- és ízületi fájdalmakat, emellett salaktalanító hatással bír. Javasoljuk, hogy a víz koncentrációja minimum 1%-os legyen, tehát minden 100 liter vízhez minimum 1 kg sót használjon.

Gyógynövényekkel kombinálva a dézsafürdőzés igazi felüdülést jelent a test és lélek számára egyaránt. Használhat különféle illóolajokat is, ebben az esetben a belélegzett gőz inhalálást jelent, ami tisztítja a tüdőt és a felső légutakat. A teljes relaxációs hatás érdekében használjon kültéri dézsát. Aggódik a hideg miatt? Válasszon fűthető dézsáink közül!

  • Hagyományos fürdődézsa belső kályhával
  • Hidrozasszázs - külső kályhával
  • Üvegszálas belső burkolatú fürdődézsa
  • Üvegszálas belső burkolatú fürdődézsa
  • Rozsamentes belső burkolatú fürdődézsa
Hagyományos fürdődézsa belső kályhával Hidrozasszázs - külső kályhával Üvegszálas belső burkolatú fürdődézsa Üvegszálas belső burkolatú fürdődézsa Rozsamentes belső burkolatú fürdődézsa

Hagyományos

Hagyományos

Hagyományos

Tradícionális fából készült fürdődézsák széles választékban. Termékkínálatunkban szerepel hagyományos köralakú fürdődézsa, de megtalálható ovális kivitelezésű dézsafürdő is, megannyi kiegészítővel. Választhat külső vagy belső kályhás termékeink között.

Tovább »

Rozsdamentes

Rozsdamentes

Rozsdamentes

Thermowood külső burkolatú rozsdamentes fürdődézsa. A rozsdamentes belsőnek köszönhetően a dézsa élettartama jelentősen megnövekszik. Dézsáink elérhetőek külső vagy belső kályhával 1,6 méretes átmérőtől, egészen 2 méteres méretig. 

Tovább »

Üvegszálas

Üvegszálas

Üvegszálas

A hagyomány és a modern technológia ötvözetének köszönhetően fürdődézsáinkat választhatja üvegszálas belső borítással is, melyek a könnyebb tisztíthatóság és a tartósság jegyében születtek.

Tovább »

Hirdomasszázs

Hirdomasszázs

Hirdomasszázs

Különálló vagy teraszba süllyeszthető hidromasszázsok egyedülálló lehetőségekkel. Különálló hidromasszázsaink kombinálhatóak fatüzelésű külső kályhával, de akár merülődézsaként is használhatóak szaunázás után.

Tovább »

Kiegészítők

Kiegészítők

Kiegészítők

Dézsáink testreszabhatóak. Kiegészítőink között választhat különböző fedések, lépcsők, és polcok választékából

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08