Vezérlőegységek

A cégünknél kapható vezérlőegységek megkönnyítik a szaunahasználók dolgát, egy mozdulattal be lehet állítani a kabint a megfelelő hőfokra. A vezérlőegységek három típusa közül a Huum mobil applikációval pár érintéssel a távolból, akár a munkából hazafelé menet állíthatjuk be a megfelelő hőfokot. A Tulikivi érintőképernyős szabályozó nedves helyiségbe is telepíthető, könnyedén állítható vele a hőmérséklet, emellett rendkívül energiatakarékos. A vezérlőegységek egyik legelegánsabb fajtája a Xenio, a vezérlőpult jelzi a használójának, ha a kabin megfelelő hőmérsékletű. 

Huum vezérlőegység

Huum vezérlőegység

A Huum mobil applikáció az Uku innovatív vezérlő konzollal mindörökre megváltoztatja a szaunájának felfűtési módját. Csak egy pár érintés a Huum mobil alkalmazásban, és szaunája máris meleg lesz.

Tovább »

Inua vezérlőegység

Inua vezérlőegység

Cégünk kínálatában szerepel saját gyártású szaunavezérlés mely nyomógombos előlappal vagy távirányítóval választható.

Tovább »

Harvia vezérlőegység

Harvia vezérlőegység

A Xenio vezérlőegység egy modern és elegáns szabályozó felületet tartalmaz a szauna szívének szabályozására. A vezérlőpult mutatja Önnek, ha a szauna megfelelő hőmérsékletű a használatra.

Tovább »

Tulikivi vezérlőegység

Tulikivi vezérlőegység

A könnyen használható és egyszerű Tulikivi érintőképernyős fűtésszabályozó egy érintőképernyőt tartalmaz és mind száraz, mind nedves terekbe is telepíthető. A vezérlőegység segítségével a szauna hőmérséklete állítható, ezzel energiát is megtakaríthat.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08