Kősó és ásványok

Sósvíz párologtató - ultrahangos technológia az optimális hatás érdekében

A Collaxx sósvíz párologtató szabadalmaztatott ultrahangos rendszerrel működik. A hétköznapi sóporlasztók főleg vizet párologtatnak. Az ultrahangos készülék útján mikrorészecskék jönnek létre. Mivel ezek a cseppek mindösszesen 1-10 mikrométer átmérőjűek, ezért különösen mélyre bejuthatnak a tüdőbe.

Collaxx sósvíz párologtató ultrahangos technológiával

 

Kősó és sós víz

Hosszú ideje ismert, hogy a só pozitív hatással lehet a légutakra és a bőrre. A só enyhíthet olyan légzési rendellenességeket, mint az asztma, a hörghurut és a köhögés. Ugyanígy a bőrbetegségek, mint az atópiás dermatitisz, akne vagy pikkelysömör is eltüntethetők. Orvosi kutatások azt mutatják, hogy a só antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, így a megfázás megelőzésére is alkalmas.

A só pozitív hatású az egészségreKősóval borított fal a szaunábanSzaunakövek kősóval

 

 

Ásvány panelek

Néha valami igazán különlegeset keres, de semmi sem tűnik elég egyedinek?

Akkor képzelje csak el, hogy INUA kabinja egy részét ásványokkal boríthatja be. A megvilágított ásvány panelek, mint a rózsakvarc, az ametiszt és az ónix csodálatosan áttetszővé válnak, színek és variációk olyan palettáját létrehozva, amit csak az anyatermészet nyújthat. Az ásványok eredeti szépsége bármely környezetet egy időtlen és autentikus térré varázsolhat, gyógyfürdőket, wellnessközpontokat és lakásokat is beleértve.

Ásvány paneljeink a következő szabványméretekben kaphatók: 40cm × 40cm, 40cm × 60cm, 60cm × 100cm és 100cm × 200cm. Egyedi méretek is rendelkezésre állnak.

Lazackristály ásvány panelHegyikristály ásvány panelÓnix ásvány panelRózsakvarc ásvány panel
Kék achát ásvány panelNatúr achát ásvány panelNarancs kalcit ásvány panelAmetiszt ásvány panel

 

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08