Huum szaunakályhák

Bemutatótermünkben széleskörű tájkoztatással állunk régi és új ügyfeleink részére.

 

A Huum szaunakályhák a szaunázásra épülő évezredes hagyományokat kombinálják a modern skandináv dizájnnal. Segítségükkel a szaunázás új élményét fedezheti fel. A Huum szaunakályhák minden típusát a természet valamely eleme ihlette. Ez érdekes és egyedi módon nemcsak a kinézetükben, hanem a funkciójukban is észrevehető.

A Huum szaunakályhák egyaránt alkalmasak a kisebb és a nagyobb kabinok tökéletes melegen tartására. Az eszközök rendkívül egyszerűen kezelhetőek, hogy Önnek csak a pihenéssel kelljen foglalkoznia. 

 

 

Huum Hive szaunakályha

Huum Hive szaunakályha

A Huum Hive szaunakályha nagyobb szaunák melegítésére ajánlott. Ihletője a skandináv természet szépsége, dizájnja igazi gyöngyszemet jelent a kályhák között. A nagy átmérőjű kövek biztosítják a megfelelő mennyiségű és magas minőségű gőzképződést.

Tovább »

Huum Drop szaunakályha

Huum Drop szaunakályha

A Huum Drop szaunakályha dizájnját a természetben található legtisztább elem, a víz ihlette. Az egyedi tervezésnek köszönhetően a kövek hosszú ideig tárolják a hőt, így sokáig biztosítják a meleget a kabinban. Minden csepp víz, ami a kövekre hullik, tökéletes gőzt képez a kabinban.

Tovább »

Huum Cliff szaunakályha

Huum Cliff szaunakályha

A Huum Cliff egy keskeny, vékony elektromos szaunakályha. Ez ideális választás lehet a kisebb terjedelmű finnszaunákhoz. A jól optimalizált szerkezetnek köszönhetően figyelemreméltóan kis biztonsági távolságokkal tudunk kalkulálni.

Tovább »

Huum Steel szaunakályha

Huum Steel szaunakályha

A Huum Steel szaunakályha elérhető 3,5 kW-os teljesítménytől egészen 10 kW-os maximális teljesítményig.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08