Tulikivi szaunakályhák

A Tulikivi szaunakályhák letisztult dizájnja tökéletesen passzol minden szaunába. A Tulikivi otthonos, egyedi, megbízható, mindig azt teszi, amit parancsba kap. Modern technikai innováció jellemzi a Tulikivi szaunakályhák összes típusát, mindegyiket működő, kerámia burkolattal szállítjuk.

A nyugodt formák és a kerámia tökéletesen illeszkedik akár a belső, akár a külső szaunakabinokba. A Tulikivi szaunakályhák tetején található műkövek spa-szerű érzést kölcsönöznek a kabinoknak, a sötét és a világos terekben is tökéletes harmóniában működnek. 

Tulikivi Nuoska szaunakályha

Tulikivi Nuoska szaunakályha

A Tulikivi Nouska szaunakályha egy teljesen új típusú fűtőberendezés, amely harmóniában áll minden szaunával. A kályhát a padok közé is be lehet építeni egy speciális, különálló védőgyűrővel. A nagy kőtartó rekesz tartós meleget biztosít a kabinban.

Tovább »

Tulikivi Huurre szaunakályha

Tulikivi Huurre szaunakályha

A Tulikivi Huurre szaunakályha színe és a dizájnja tökéletesen illeszkedik a sötét és világos belső terekhez is. A kályha a közvetlenül padokba építhető, de szabadabban, a szaunakabin közepén is állhat. A felület anyaga műkő, amit korábban sohasem használtak még szaunakályhához.

Tovább »

Tulikivi Kuura szaunakályha

Tulikivi Kuura szaunakályha

A Tulikivi Kuura szaunakályha lekerekített négyzetekből álló formája és műkő burkolata visszafogott, elegáns látványt biztosít a berendezésnek. A hatalmas rekesz, ami a kövek tárolására szolgál, lágy és hosszan tartó meleget biztosít a szaunakabinban.

Tovább »

Tulikivi Naava szaunakályha

Tulikivi Naava szaunakályha

A Tulikivi Naava szaunakályha gyönyörű, bordázott zsírkőből készült, amely megtartja a hőt és hatékonyan szabadítja fel a párás, egyenletesen lágy meleget. A fűtőtestet leginkább kisebb kabinokba ajánljuk. Célja az, hogy sok évig szolgálja a szaunába járókat.

Tovább »

Tulikivi Riite szaunakályha

Tulikivi Riite szaunakályha

A kerekded formájú Tulikivi Riite szaunakályha egy egyszerű, ugyanakkor elegáns háromrészes készülék, gyakorlatilag bármilyen szaunában megállja a helyét. Mivel oldalfala nem melegszik fel túlságosan, ezért a gyerekek is bátran kipróbálhatják.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08