Faház

Győr, Magyarország

Egy korábbi elégedett megrendelőnk egy újabb kéréssel fordult hozzánk, miszerint az udvarát bővíteni szeretné egy olyan faházzal, ahol felhőtlenül kikapcsolódhat a családjával. A faház praktikusságát tovább növeli a zárható tároló rész, melyen egy kétszárnyú 5 pontos hőszigetelt biztonsági ajtó is helyet kapott. A faház alapanyaga vörösfenyő, mely kétszeres felületkezelést kapott! A szauna stílusához idomulva a faházon is fellelhető egy 20 centiméteres párkány, melyekben távirányítóval működő spot lámpák találhatóak.

Egy korábbi elégedett megrendelőnk egy újabb kéréssel fordult hozzánk, miszerint az udvarát bővíteni szeretné egy olyan faházzal, ahol felhőtlenül kikapcsolódhat a családjával.
Egy korábbi elégedett megrendelőnk egy újabb kéréssel fordult hozzánk, miszerint az udvarát bővíteni szeretné egy olyan faházzal, ahol felhőtlenül kikapcsolódhat a családjával. A faház praktikussását tovább növeli a zárható tároló rész, melyen egy kétszárnyú 5 pontos hőszigetelt biztonsági ajtó is helyet kapott. A faház alapanyaga vörösfenyő, mely kétszeres felületkezelést kapott! A szauna stílusához idomulva a faházon is fellelhető egy 20 centiméteres párkány, melyekben távirányítóval működő spot lámpák találhatóak. Egyedi gyártású faház Egyedi faház

ajánlat kérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08