Kültéri szauna (73)

Feketeerdő, Magyarország

Újabb elégedett ügyféllel gazdagodott az Inua Szauna Kft. Feketeerdőn épülő családi ház udvarára készítettünk egy szaunaházat. A megrendelő választása a kanadai vöröscédusra esett, így kívül és belül is ezzel a faanyaggal burkoltuk szaunát. A belépő és a szauna aljzata Thermowood fenyőből készült, a szaunában az aljzat még kiegészül egy finn rezgőnyárfa lábráccsal is, a padok is ebből a remek szauna építőanyagból készültek. A megfelelő hőfokért egy Harvia Virta gőzös (kombi) szaunakályha felel!

Újabb elégedett ügyféllel gazdagodott az Inua Szauna Kft. Feketeerdőn épülő családi ház udvarára készítettünk egy szaunaházat.
Újabb elégedett ügyféllel gazdagodott az Inua Szauna Kft. Feketeerdőn épülő családi ház udvarára készítettünk egy szaunaházat. A megrendelő választása a kanadai vöröscédusra esett, így kívül és belül is ezzel a faanyaggal burkoltuk szaunát. A belépő és a szauna aljzata Thermowood fenyőből készült, a szaunában az aljzat még kiegészül egy finn rezgőnyárfa lábráccsal is, a padok is ebből a remek szauna építőanyagból készültek. A megfelelő hőfokért egy Harvia Virta gőzös (kombi) szaunakályha felel! Egyedi gyártású kültéri finn szauna Egyedi kültéri szauna, finn szauna

ajánlat kérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08