Kültéri szauna (76)

Aarhus, Dánia

Egy újabb Inua Baldur szauna került letelepítésre Dániában. A szauna külső burkolatának dimenziói megegyeznek a mellette lévő épület burkolatával, ez a megrendelő külön kérése volt. Kívül fekete felületkezeléssel ellátott fenyődeszkákat használtunk burkolat gyanánt, míg belül thermowood éger lambériát alkalmaztunk. A szauna aljzata thermowood tömörfa hajópadló, alatta lépésálló szigeteléssel. A szauna hőszigetelt bejárati ajtóját is cégünk készítette, mégpedig kétféle faanyagból összhangban a kabinnal, belül thermowood éger, kívül pedig feketére festett fenyőből. Az üvegek sötétebbek a szokásosnál, ennek pedig az az oka, hogy a hőszigetelt üvegek mindkét rétege szürke üvegből készült. A megfelelő méregtelenítésről egy Huum Hive szaunakályha felel. A szauna gyártás során 10 db Dr. Fischer Vitae infrapanelt használtunk fel, egy különleges kerámiaüveg burkolattal.

A szauna külső burkolatának dimenziói megegyeznek a mellette lévő épület burkolatával, ez a megrendelő külön kérése volt.
A szauna külső burkolatának dimenziói megegyeznek a mellette lévő épület burkolatával, ez a megrendelő külön kérése volt. Kívül fekete felületkezeléssel ellátott fenyődeszkákat használtunk burkolat gyanánt, míg belül thermowood éger lambériát alkalmaztunk. A szauna aljzata thermowood tömörfa hajópadló, alatta lépésálló szigeteléssel. . A szauna hőszigetelt bejárati ajtóját is cégünk készítette, mégpedig két féle faanyagból összhangban a kabinnal, belül thermowood éger, kívül pedig feketére festett fenyőből. . Az üvegek sötétebbek a szokásosnál, ennek pedig az az oka, hogy a hőszigetelt üvegek mindkét rétege szürke üvegből készült.A megfelelő méregtelenítésről egy Huum Hive szaunakályha felel.

ajánlat kérés

Kérje ingyenes ajánlatunkat!

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08