Vitárium

A vitárium egy izgalmas, új termék, amely sikeresen egyesíti a különböző wellnessrituálékat. A szauna, az infrakabin és a sókabin harmonikus egységet képeznek. Lehet, hogy néha a hagyományos szaunázásra vágyik valamivel magasabb hőmérsékleten, máskor viszont a mély szöveti izzadást szeretné megtapasztalni az enyhébb infraszaunában, vagy a sókabin frissítő levegőjével szeretné tüdejét megtölteni. Mindezt lehetővé teszi egy INUA vitárium.

Szériánk hat modellből áll. Egy standard modell vásárlása a legegyszerűbb megoldás arra, hogy a vitáriumról alkotott álmát megvalósítsa. Lehet, hogy a standard kabinjaink éppúgy tetszenek Önnek, ahogy vannak, de lehet hogy más méretet, más színt vagy más formát szeretne választani. Csak hagyja magát inspirálni, s mi segítünk a megvalósításban!

Inua Sól vitárium

Inua Sól vitárium

Az INUA Sól vitárium egy kifinomult, kiváló minőségű wellnessmegoldás az otthonába, kivitelezése ötletes és helytakarékos. A kabin egy gyönyörűen felépített kősó falfelületet tartalmaz, amely egy színes, pihentető naplementére emlékeztet.

Tovább »

Inua Elli vitárium

Inua Elli vitárium

Az INUA Elli kompakt méreteivel meg fogja lepni Önt. Az INUA egy minimális alapterületen is olyan vitáriumot teremtett, amely infrakabinként és sókabinként is használható. Egyedülálló terápiás lehetőségeket kínál a pihenésre és fiatalodásra.

Tovább »

Inua Idunn vitárium

Inua Idunn vitárium

Nyitott kialakításának köszönhetően az  INUA Idunn vitárium összeköti a szauna élményét a fürdőszobával, és nagyszerű érzést nyújt. Két különböző élményt kínálunk Önnek: egy hagyományos finn szaunát és egy infraszaunát.

Tovább »

Inua Eir vitárium

Inua Eir vitárium

Az Inua Eir kültéri vitárium segít abban, hogy felfrissítse energiáját és élénknek érezze magát. Hagyományos formája olyan érzést kelt, mintha egy hangulatos szobában ülne a tűz körül és emellett láthatja a kabin természeti környezetét.

Tovább »

Inua Baldur vitárium

Inua Baldur vitárium

Az INUA Baldur vitárium úgy került kialakításra, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsa a minél kényelmesebb pihenés és a stresszcsökkentés érdekében. Sikeresen egyesít három különböző terápiát: a szaunaterápiát, az infraterápiát és a sóterápiát.

Tovább »

Inua Frigg vitárium

Inua Frigg vitárium

Frigg a házasság istennője a skandináv mitológiában. Ezt az öt főre tervezett szaunát pedig a családok iránti elkötelezett törődés ihlette. Az íves üvegfal kialakítással némi betekintést engedünk a külvilágból, épp amennyit kell.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08