Beltéri vitárium

Az Inua Vitárium olyan egyedülálló kombináció, amelyben többféle szauna is kialakítható, így használható mint hagyományos szauna, mint kiváló infraszauna, de akár hatásos sószoba is válhat belőle. A vitárium népszerű a beltéri szaunák között, mert mindenki saját ízlésének vagy hangulatának megfelelő célra használhatja.

A beltéri vitáriumok kívánság szerint módosíthatók, igény szerint a funkció és a rendelkezésre álló tér alapján kombinált szauna kialakítására is lehetőséget nyújtunk. Ha a beltéri szaunák legegyedibb fajtáját kereste, megtalálta az Önnek valót!

Inua Sól vitárium

Inua Sól vitárium

Az INUA Sól vitárium egy kifinomult, kiváló minőségű wellnessmegoldás az otthonába, kivitelezése ötletes és helytakarékos. A kabin egy gyönyörűen felépített kősó falfelületet tartalmaz, amely egy színes, pihentető naplementére emlékeztet.

Tovább »

Inua Elli vitárium

Inua Elli vitárium

Az INUA Elli kompakt méreteivel meg fogja lepni Önt. Az INUA egy minimális alapterületen is olyan vitáriumot teremtett, amely infrakabinként és sókabinként is használható. Egyedülálló terápiás lehetőségeket kínál a pihenésre és fiatalodásra.

Tovább »

Inua Idunn vitárium

Inua Idunn vitárium

Nyitott kialakításának köszönhetően az  INUA Idunn vitárium összeköti a szauna élményét a fürdőszobával, és nagyszerű érzést nyújt. Két különböző élményt kínálunk Önnek: egy hagyományos finn szaunát és egy infraszaunát.

Tovább »

Inua Frigg vitárium

Inua Frigg vitárium

Frigg a házasság istennője a skandináv mitológiában. Ezt az öt főre tervezett szaunát pedig a családok iránti elkötelezett törődés ihlette. Az íves üvegfal kialakítással némi betekintést engedünk a külvilágból, épp amennyit kell.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08