Beltéri infraszauna

Az infraszauna infravörös fény segítségével hoz létre hőt, ami jótékony hatással van bőrére, csökkenti a stresszt és rendkívül gyorsan égeti a kalóriákat. A beltéri infraszuna azt az érzést kelti, mintha Ön otthon, a lakáson belül is a nap láthatatlan sugarait élvezné.

A két beltéri infraszauna, amit figyelmébe ajánlunk, az Inusa Sól és az Inua Idunn. Üvegfaluknak köszönhetően mindkettő megszünteti a határokat a kabin és a fürdőszobája vagy éppen a nappalija között. A beltéri infraszauna stresszmentes, kiegyensúlyozott légkört biztosít. Válasszon egyet, dőljön hátra, és élvezze a napsütést otthonában!

Inua Sól infraszauna

Inua Sól infraszauna

Az INUA Sól beltéri infrakabin egy kifinomult, kiváló minőségű technológiával készített wellnessmegoldás az otthonába. Kivitelezése ötletes és helytakarékos. Üvegfalának köszönhetően felnyitja a határokat a kabin és a fürdőszoba között.

Tovább »

Inua Idunn infraszauna

Inua Idunn infraszauna

E beltéri infrakabin névadója Idunn, a fiatalság istennője, neve „megújítót” jelent. A szaunák és infrakabinok rendszeres látogatása segít visszaállítani a fiatalos megjelenést, és egészségesebbé teszi a bőrt. Az elegáns design és a technológia harmonikus kombinációja jellemzi.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08