Kültéri vitárium

Az Inua Vitárium egyedülálló kombináció, többféle szauna kialakítható benne. Használható mint hagyományos szauna, infraszauna vagy mint sókabin. A kültéri szaunák között is népszerű, hiszen olyan típusa is létezik, ami a kertben, az udvaron használható.

A kültéri vitárium kétféle típussal képviselteti magát nálunk. Az Inua Eir a kültéri szaunák hagyományos formája, olyan érzést kelt, mintha egy hangulatos szobában pihenne. Az Inua Baldur Vitárium egyesíti a szauna-, az infra- és a sóterápiát. A vitárum tehát a legjobb megoldás, ha a wellness-élmény új módját szeretné kipróbálni.

Inua Eir vitárium

Inua Eir vitárium

Az Inua Eir kültéri vitárium segít abban, hogy felfrissítse energiáját és élénknek érezze magát. Hagyományos formája olyan érzést kelt, mintha egy hangulatos szobában ülne a tűz körül és emellett láthatja a kabin természeti környezetét.

Tovább »

Inua Baldur vitárium

Inua Baldur vitárium

Az INUA Baldur vitárium úgy került kialakításra, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsa a minél kényelmesebb pihenés és a stresszcsökkentés érdekében. Sikeresen egyesít három különböző terápiát: a szaunaterápiát, az infraterápiát és a sóterápiát.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08