2016
júl
29

Tovább szeretne élni?

Szereltessen be egy otthoni szaunát!

Ön is álmodott már arról, milyen jó lenne minél tovább megőriznie egészségét, és az átlagosnál később öregedni? Jó hírünk van: a szauna kellemes és kíméletes megoldást kínál Önnek, hogy növelje élettartamát. Építtessen egy kabint otthonába, és élvezze annak előnyeit. A csodálatos design szaunák a rendelkezésére állnak – ma már nem elérhetetlenek, sőt!

A szaunázás alapvető jótékony hatásai általában jól ismertek. Növelik a szívverést, serkentik az izzadáson keresztül történő méregtelenítést, egyszerre pihentetnek és felfrissítenek, javítják a közérzetet. Az igazság azonban az, hogy a rendszeres szaunahasználat ennél többre is képes: hozzájárulhat szíve egészségéhez, növelheti élettartamát.

Képzelje csak el, milyen felszabadító érzés lehet egy hosszú, kimerítő nap után egy egyedi design alapján készült, kényelmes kabinban ellazulva javítani egészségi állapotán. Hát nem tökéletes kombinációja ez a relaxációnak és a hatásos egészségmegőrző programnak?

Lepje meg magát egy otthoni szaunával! Ne aggódjon, ma már ez nem jár felfordulással. Egy gyönyörű INUA kültéri vagy beltéri berendezés gond nélkül felállítható kertjében, vagy házának egy kellemes, csendes szegletében.

Szereltessen be egy otthoni szaunát!

Szív és hormonok

A szaunázás segít optimalizálni a növekedési hormonok mennyiségét. Ezek a létfontosságú molekulák felelősek a tipikusan az életkor előrehaladtával összefüggésben álló izomvesztés és sorvadás mérsékléséért. Minél magasabb testünkben a növekedési hormonok szintje, annál egészségesebbek és erősebbek vagyunk. Harminc felett mennyiségük sajnos csökkenni kezd, azaz az öregedés elkezdődik. Rendszeres szaunázással azonban ez a folyamat késleltethető, a hormonszint fenntartható.

Az amerce.com-on olvasható tanulmány szerint a szív- és érrendszeri megbetegedések – mint például a szívelégtelenség és a szívkoszorúér-betegség – esélyének csökkenése és a szaunázás között egyértelmű kapcsolat áll fenn. „Egy finn kutatócsoport nemrég kimutatta, hogy a rendszeres kabin-látogatás 63%-al csökkentheti a szívroham kockázatát” – állítja Amerce. Kiemeli: azok az emberek, akik gyakran szaunáznak, egyszerűen tovább élnek. A sűrűbben szaunázóknál volt a legnyilvánvalóbb az eredmény.

Még mindig rejtély

Az igazsághoz hozzátartozik, hogy máig nem tudták meghatározni a szauna szívre gyakorolt jótékony hatásának pontos mechanizmusát. Erre hívja fel a figyelmet az Amerce-en túl dr. Rita Redberg, a Kaliforniai Egyetem kardiológusa is. Ő úgy fogalmaz: „egy ponthoz nem fér kétség: a szaunában eltöltött idő mindenképpen előnyünkre válik.”

Jó tudni

A több jobb! Heti két vagy három alkalom esetén a jótékony hatások egy részét már megtapasztalhatja, de a maximális hatás érdekében ütemezzen be heti négy szaunázást.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a fent említett kutatás az igen száraz levegőjű, 80-100 fokos finn szaunákra fókuszált. Ugyanezt az eredményt ne várja el a nedves levegőjű gőzfürdőtől, vagy a hűvösebb infraszaunától.

A szaunázás nem egyenlő a testmozgással. Bármilyen csábító is az ötlet, a kabinban töltött kellemes perceket ne az edzés helyettesítésére használja – egymás után azonban a kettő csodálatos, egészséges párost alkot. Váljon az Ön rutinjává is: vegyen egy nagy levegőt, és próbálja ki ma!

(Illusztráció: https://www.wiesnerhof.it)

A szaunázás gyógyító hatásai
2018
jan
25

A szaunázás gyógyító hatásai

Alternatív gyógymód

A szaunázás amellett, hogy kiváló relaxációs módszer, számos egészségügyi előnye is felsorolható. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend. Köszönhetően a hazánk fürdőiben kialakított szaunavilágoknak, mára már sok ember számára elérhető élménnyé vált.

Tovább »

Szauna Győr
2016
máj
12

Szauna Győr

Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szaunaiparban. Vállalkozásunk felső kategóriás wellnessberendezéseink miatt az ország meghatározó cége az ágazatban. Termékeink az ország bármely területén elérhetőek, de  a jó minőségű szauna Győr városában is mindenki számára elérhető.

Tovább »

Szaunázzon a csodás hajkoronáért
2016
júl
18

Szaunázzon a csodás hajkoronáért

Gondolta volna, hogy az Ön testében is megvan minden, ami haja kondicionálásához szükséges? Sőt, ezeket a természetes folyamatokat a szaunakabinban kiválóan fel is lehet élénkíteni, s így szerencsére nem kell feltétlenül szintetikus készítményekhez fordulnia, ha hajápolásra kerül a sor. Az alábbiakban bemutatunk Önnek néhány tudnivalót a biztonságos és maximális hatást elérő szaunalátogatásokról.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08