Egyedi design

Hogyan valósítsa meg egyedi kabinját?

Az INUA-nál abban hiszünk, hogy ügyfeleink elégedettségéhez a rugalmasság a kulcs. Annak ellenére, hogy számos standard kabinunk közül is választhat, mégis arra szeretnénk Önt ösztönözni, hogy ossza meg velünk elképzelését. Milyennek képzeli a kész kabinját? Személyre szabottan megtervezzük és kivitelezzük az Ön wellness-projektjét. Nem számít, mennyire nagy kihívásnak nézünk elébe terve megvalósítása érdekében, örömmel állunk rendelkezésére – ez teszi cégünket különlegessé, az ügyfeleinket pedig nagyon boldoggá.

Egy új ház építése vagy renoválása során egyszerű lehet egy design szauna kivitelezése, de olyankor is találunk megoldást, ha szűk a telepítésre alkalmas helyiség, ha a tető alatt vagy a pincében van. Minden helyiségbe és kertbe telepíthető egy tökéletes méretű kabin.

Gondoskodjon a megfelelő szaunakályha, fafajta és terápiás kiegészítő kiválasztásával arról, hogy wellness-kabinja tükrözze az Ön elképzelését és ízlését. Opciók nagy választéka áll rendelkezésre, hogy megvalósíthassuk egyedi szaunáját!

Fafélék szaunaépítéshez

Fafélék szaunaépítéshez

Annak érdekében, hogy tartós kabinokat alkossunk optimális hőmérséklettel, a megfelelő fa kiválasztása elengedhetetlen. Minden fatípus különleges tulajdonságokkal rendelkezik. Valódi fa panelek színes választékával rendelkezünk, amely biztosítja, hogy minden INUA kabin harmonikusan érintkezzen a környezetével.

Tovább

Szaunakályhák

Szaunakályhák

Nálunk egy helyen szerezhet be mindent, ami a tökéletes szaunázáshoz szükséges, így a szaunakályhákat is. A skandináv stílusnak és az egyedi dizájnnak köszönhetően a szaunakályha több mint puszta kiegészítő, a kabin látványos, központi eleme is lehet. Önnek nincs más dolga, mint kiválasztani a leginkább passzoló és hatékony modellt.

Tovább

Vezérlőegységek

Vezérlőegységek

Praktikus és modern szauna, infraszauna és kombinált szauna vezérlőegységeinknek köszönhetően gyorsan beállíthatja az Önnek megfelelő hőmérsékletet. Válasszon igényei szerint a Huum mobil applikáció, a Tulikivi érintőképernyős szabályozó vagy a Xenio vezérlőpult közül!

Tovább

Aromaterápiás termékek

Aromaterápiás termékek

Az aromaterápia a stresszcsökkentés, a feltöltődés nagyszerű módja. A Harvia kombinált kályhák egyesítik az elektromos kályhát és a párologtatót. Választhat a hagyományos finn szauna, a gőzszauna, a gyógynövényszauna, vagy egy illatszauna közül. A kombinált kályha megfelelő választás azok számára, akik értékelik az enyhébb hőmérsékletű fürdőzés és az aromás légkör élményét.

Tovább

Infra sugárzó

Infra sugárzó

A Dr. Fischer VITAE infravörös halogénlámpákat relaxációs használatra, például infravörös kabinokba tervezték. A lámpa által kibocsátott infravörös fény eléri a bőr alatti réteget, ahol a hőleadás hatékonyabb. A Dr. Fischer VITAE infravörös halogénlámpák az infravörös emissziós spektrum optimális egyensúlyát biztosítják.

Tovább

Akusztika

Akusztika

Csatlakoztassa az okostelefonját, számítógépét, laptopját vagy touch-padjét a WHD BTR 205 Bluetooth-vevő és gerjesztőhöz, és kedvenc zenéit a szaunájába, infrakabinjába, vitáriumába vagy sókabinjába beszerelt hangszórókon keresztül élvezheti. A zene gyógyító frekvenciájának hallgatása valójában egy természetes, jelentudatos módszere a stresszoldásnak!

Tovább

Kősó és ásványok

Kősó és ásványok

Hosszú ideje ismert, hogy a só pozitív hatással van a légutakra és a bőrre. A só enyhíthet olyan légzési rendellenességeket, mint az asztma, a hörghurut és a köhögés. Ugyanígy a bőrbetegségek, mint az atópiás dermatitisz, akne vagy pikkelysömör is eltüntethetők. Orvosi kutatások azt mutatják, hogy a só antibakteriális és gyulladáscsökkentő hatású, így a megfázás megelőzésére is alkalmas.

Tovább

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08