Színterápiás termékek

Egy olyan korban, amikor a stressz állandó kísérője élete nagy részének, fontos, hogy időről időre kipihenje magát és lazítson egyet. A fény hatékony közeg a színterápiára. A bőrön és a szemeken keresztül a testbe jutva igazán jó közérzetet eredményez. Egy puszta gombnyomásra a Collaxx színes fényegységei az egyik színvilágból a másikba juttatják. Ez a korszerű termék az innovatív osztrák Collaxx cég több éves kutatásának eredménye. A Collaxx technológia lehetővé teszi, hogy megtapasztalja, hogyan érintik meg a színek az embereket.

Collaxx LED fénypanelek

Collaxx LED fénypanelek

Collaxx LED fénypaneljeink segítségével új szintre emelheti a szaunázás élményét. A LED fénypanelek nyugtató hatásának köszönhetően Önnek is lehetősége van pihenni és lazítani egyet az általunk gyártott kabinokban.

Tovább »

Collaxx LED fénypántok

Collaxx LED fénypántok

Engedje, hogy a színek és fények ellazítsák testét és lelkét! A különböző színek jótékony hatással vannak a kabinban ülők hangulatára. A nálunk rendelhető LED fénypántok több éves kutatás után kerültek forgalomba egy innovatív cég nem nem mindennapi kivitelezése után.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08