2016
máj
12

Szauna Győr

Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szaunaiparban. Vállalkozásunk felső kategóriás wellnessberendezéseink miatt az ország meghatározó cége az ágazatban.

A kabintól a fürdődézsáig – szauna Győr városában

Az INUA Szauna a piac meghatározó gyártója és forgalmazója, minden berendezésünk egyedi, etikusan gyártott, környezettudatosan előállított. Termékeink az ország bármely területén elérhetőek, de  a jó minőségű szauna Győr városában is mindenki számára elérhető, szinte pillanatok alatt az otthonában tudhatja termékeinket. Ezek között megtalálja többek között a beltéri és kültéri szaunákat, infravörös kabinokat, gőzszaunákat, sókabinokat, kombinált terápiás wellnessberendezéseket, fürdődézsákat is. A gyógyvizes és fűthető fürdődézsák hagyományos kinézetűek, de modern eszközök segítségével készítjük őket. A meleg víz jótékony hatása egy stresszes nap után mindennél jobban tud esni.

Szauna Győr

Hogy működik a szauna?

A szauna egy kis helyiség vagy önálló épület, amely száraz vagy nedves szaunázásra alkalmas. A gőz és magas hőmérséklet hatására a szaunázó izzadni kezd. A szaunák a forró levegő hővezetése és áramlása, valamint a terem felfűtött felületeinek sugárzása által melegítik fel a testet. Ha a szauna készítés Győr környékén válik aktuális kérdéssé, akkor ne habozzon, keressen fel bennünket. A szauna készítésénél figyelembe vesszük ügyfeleink egyedi igényeit, személyes kívánságait, amiket aztán a legjobb tudásunk szerint teljesítünk.

Kint és bent is: a szauna fajtái

Prémium minőségű kültéri és beltéri szaunák várják a nálunk vásárlókat. Szaunaházaink és egyéb kabinjaink új stílusirányzata egyesíti a skandináv egyszerűséget és az organikus formákat az egyedülálló kiegészítő terápiás technológiákkal. Egyik slágertermékünk az infraszauna, ami olyan típusú szauna, mely infravörös fény segítségével hoz létre hőt. A kinti kényelmet leginkább az kültéri, kombinált szaunaház jelenti, amihez pihenőhelyiség is jár, ennek üvegei hőszigeteltek. A szauna Győrben is nyújthat valódi, különleges élményt akár egy egészen nagy család számára, hiszen cégünk ebben a városban található.

Egyedi kabin, stílusos dizájn

Ahány vevő, annyiféle elképzelés és annyiféle szauna Győrben. A kabinokat igyekszünk a megrendelők stílusához igazítani: a szabványmodellek kielégítik a különböző ízlésvilágú embereket. Legyen szó a különböző típusokról, kültéri vagy beltéri szaunáról, mi mindenkinek megtaláljuk a tökéletes darabot. A kabinok tervezésénél figyelünk a lehető legmagasabb szintű rugalmasságra, apró, egyedi kényelmi funkciókra és legkisebb részletekre is. A modelleket igény szerint módosítani tudjuk.

Babák, kisgyerekek, kamaszok a szaunában
2018
júl
17

Babák, kisgyerekek, kamaszok a szaunában

Szaunázhatnak-e a gyerekek?

A szaunázás nincs korhatárhoz kötve, de nemzetenként eltérően gondolkoznak erről. A németek szerint négy hónapos babával már igénybe vehetjük az úgynevezett babaszaunákat. A finnek születésüktől halálukig szaunáznak.

Tovább »

Mit tehetünk saját egészségünkért?
2017
nov
19

Mit tehetünk saját egészségünkért?

Űzzük el a stresszt!

A mai rohanó világban nincs sem elég időnk, sem energiánk még arra is odafigyelni, hogy megőrizzük testben, illetve lélekben is az egészségünket. Pedig az élet nem a folyamatos robotról szól, és nagyon fontos, hogy jól érezzük magunkat a bőrünkben. De egy kis odafigyeléssel és az ideális körülmények megteremtésével igenis van rá megoldás!

Tovább »

Különbség az infraszauna és a finn szauna között
2018
jún
20

Különbség az infraszauna és a finn szauna között

Infraszauna vagy finn szauna?

Ha már tisztában van a szaunázás gyógyító hatásaival, ismeri stresszoldó, méregtelenítő hatását, tudja, hogy erősíti az immunrendszert és javítja a vérkeringést, de még nem döntötte el, hogy melyik típusú szaunát válassza, segítünk.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08