2016
máj
12

Szauna Győr

Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szaunaiparban. Vállalkozásunk felső kategóriás wellnessberendezéseink miatt az ország meghatározó cége az ágazatban.

A kabintól a fürdődézsáig – szauna Győr városában

Az INUA Szauna a piac meghatározó gyártója és forgalmazója, minden berendezésünk egyedi, etikusan gyártott, környezettudatosan előállított. Termékeink az ország bármely területén elérhetőek, de  a jó minőségű szauna Győr városában is mindenki számára elérhető, szinte pillanatok alatt az otthonában tudhatja termékeinket. Ezek között megtalálja többek között a beltéri és kültéri szaunákat, infravörös kabinokat, gőzszaunákat, sókabinokat, kombinált terápiás wellnessberendezéseket, fürdődézsákat is. A gyógyvizes és fűthető fürdődézsák hagyományos kinézetűek, de modern eszközök segítségével készítjük őket. A meleg víz jótékony hatása egy stresszes nap után mindennél jobban tud esni.

Szauna Győr

Hogy működik a szauna?

A szauna egy kis helyiség vagy önálló épület, amely száraz vagy nedves szaunázásra alkalmas. A gőz és magas hőmérséklet hatására a szaunázó izzadni kezd. A szaunák a forró levegő hővezetése és áramlása, valamint a terem felfűtött felületeinek sugárzása által melegítik fel a testet. Ha a szauna készítés Győr környékén válik aktuális kérdéssé, akkor ne habozzon, keressen fel bennünket. A szauna készítésénél figyelembe vesszük ügyfeleink egyedi igényeit, személyes kívánságait, amiket aztán a legjobb tudásunk szerint teljesítünk.

Kint és bent is: a szauna fajtái

Prémium minőségű kültéri és beltéri szaunák várják a nálunk vásárlókat. Szaunaházaink és egyéb kabinjaink új stílusirányzata egyesíti a skandináv egyszerűséget és az organikus formákat az egyedülálló kiegészítő terápiás technológiákkal. Egyik slágertermékünk az infraszauna, ami olyan típusú szauna, mely infravörös fény segítségével hoz létre hőt. A kinti kényelmet leginkább az kültéri, kombinált szaunaház jelenti, amihez pihenőhelyiség is jár, ennek üvegei hőszigeteltek. A szauna Győrben is nyújthat valódi, különleges élményt akár egy egészen nagy család számára, hiszen cégünk ebben a városban található.

Egyedi kabin, stílusos dizájn

Ahány vevő, annyiféle elképzelés és annyiféle szauna Győrben. A kabinokat igyekszünk a megrendelők stílusához igazítani: a szabványmodellek kielégítik a különböző ízlésvilágú embereket. Legyen szó a különböző típusokról, kültéri vagy beltéri szaunáról, mi mindenkinek megtaláljuk a tökéletes darabot. A kabinok tervezésénél figyelünk a lehető legmagasabb szintű rugalmasságra, apró, egyedi kényelmi funkciókra és legkisebb részletekre is. A modelleket igény szerint módosítani tudjuk.

Infracsövek új üveglap takarással
2018
szep
18

Infracsövek új üveglap takarással

kerámiaüveg

Infraszaunák készítésénél egy új technológiájú, kerámia üveglap borítás kerül az infracsövek elé. Ezeket a kerámiaüvegeket extrém hatások alkalmával használják. Az üveg felszíne melegszik fel, ezért sokkal komfortosabbá teszi az infraszaunázást, a bőrünk felszínét kevésbé terheli és melegíti fel, mint az eddig használt technológiák

Tovább »

Hogyan válasszunk szauna vezérlést elektromos szauna kályhához?
2021
júl
29

Hogyan válasszunk szauna vezérlést elektromos szauna kályhához?

A legtöbb elektromos szaunakályhához vezérlésre van szükség, hogy szabályozni tudja a szauna felfűtését. Ebben a bejegyzésben a HUUM gyártó szaunavezérléseit vizsgáljuk meg, hogy Ön is eldönthesse melyik modell illik legjobban épülő szaunájához.

Tovább »

Szauna, a csendes gyógyító
2017
jan
31

Szauna, a csendes gyógyító

A hideg, téli, egyhangú szürke napokat kevés dolog dobhatja fel jobban, mint egy kiadós szaunázás. Hazánkban is igen népszerű a skandinávok kedvence, gyakorlatilag az összes wellness központban találni szaunát. Az edzőtermek előszeretettel áldoznak erre a megfizethető luxusra vendégeik számára, és egyre többen szereltetnek otthonukba is.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08