2016
máj
12

Szauna Győr

Cégünk több mint egy évtizedes tapasztalattal rendelkezik a szaunaiparban. Vállalkozásunk felső kategóriás wellnessberendezéseink miatt az ország meghatározó cége az ágazatban.

A kabintól a fürdődézsáig – szauna Győr városában

Az INUA Szauna a piac meghatározó gyártója és forgalmazója, minden berendezésünk egyedi, etikusan gyártott, környezettudatosan előállított. Termékeink az ország bármely területén elérhetőek, de  a jó minőségű szauna Győr városában is mindenki számára elérhető, szinte pillanatok alatt az otthonában tudhatja termékeinket. Ezek között megtalálja többek között a beltéri és kültéri szaunákat, infravörös kabinokat, gőzszaunákat, sókabinokat, kombinált terápiás wellnessberendezéseket, fürdődézsákat is. A gyógyvizes és fűthető fürdődézsák hagyományos kinézetűek, de modern eszközök segítségével készítjük őket. A meleg víz jótékony hatása egy stresszes nap után mindennél jobban tud esni.

Szauna Győr

Hogy működik a szauna?

A szauna egy kis helyiség vagy önálló épület, amely száraz vagy nedves szaunázásra alkalmas. A gőz és magas hőmérséklet hatására a szaunázó izzadni kezd. A szaunák a forró levegő hővezetése és áramlása, valamint a terem felfűtött felületeinek sugárzása által melegítik fel a testet. Ha a szauna készítés Győr környékén válik aktuális kérdéssé, akkor ne habozzon, keressen fel bennünket. A szauna készítésénél figyelembe vesszük ügyfeleink egyedi igényeit, személyes kívánságait, amiket aztán a legjobb tudásunk szerint teljesítünk.

Kint és bent is: a szauna fajtái

Prémium minőségű kültéri és beltéri szaunák várják a nálunk vásárlókat. Szaunaházaink és egyéb kabinjaink új stílusirányzata egyesíti a skandináv egyszerűséget és az organikus formákat az egyedülálló kiegészítő terápiás technológiákkal. Egyik slágertermékünk az infraszauna, ami olyan típusú szauna, mely infravörös fény segítségével hoz létre hőt. A kinti kényelmet leginkább az kültéri, kombinált szaunaház jelenti, amihez pihenőhelyiség is jár, ennek üvegei hőszigeteltek. A szauna Győrben is nyújthat valódi, különleges élményt akár egy egészen nagy család számára, hiszen cégünk ebben a városban található.

Egyedi kabin, stílusos dizájn

Ahány vevő, annyiféle elképzelés és annyiféle szauna Győrben. A kabinokat igyekszünk a megrendelők stílusához igazítani: a szabványmodellek kielégítik a különböző ízlésvilágú embereket. Legyen szó a különböző típusokról, kültéri vagy beltéri szaunáról, mi mindenkinek megtaláljuk a tökéletes darabot. A kabinok tervezésénél figyelünk a lehető legmagasabb szintű rugalmasságra, apró, egyedi kényelmi funkciókra és legkisebb részletekre is. A modelleket igény szerint módosítani tudjuk.

Szauna karbantartási tanácsok
2018
már
30

Szauna karbantartási tanácsok

Gyorsabb, mint gondolná

Ha már beruháztunk egy szaunára, és szeretnénk megőrizni az állagát, ugyanúgy ápolni kell, mint a lakásunk többi részét. Ha helyesen használjuk a szaunánkat, akkor a karbantartási idő lerövidül, viszont az élettartama megnövekszik.

Tovább »

Szaunaetikett, avagy a szaunázás illemszabályai
2018
ápr
20

Szaunaetikett, avagy a szaunázás illemszabályai

Alapvető szabályok

Ahhoz, hogy maximálisan élvezhessük a szaunázás nyújtotta kedvező élettani hatást, testi-lelki megtisztulást, relaxációt, fontos, hogy mindenki betartsa és betartassa az alapvető szaunázási szabályokat. Pár pontban összeszedtük, mire érdemes figyelni szaunázás előtt, után, közben.

Tovább »

Tovább szeretne élni?
2016
júl
29

Tovább szeretne élni?

Szereltessen be egy otthoni szaunát!

Ön is álmodott már arról, milyen jó lenne minél tovább megőriznie egészségét, és az átlagosnál később öregedni? Jó hírünk van: a szauna kellemes és kíméletes megoldást kínál Önnek, hogy növelje élettartamát. Építtessen egy kabint otthonába, és élvezze annak előnyeit. A csodálatos design szaunák a rendelkezésére állnak – ma már nem elérhetetlenek, sőt!

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08