Szauna

INUA szauna-kollekciónk nyolc modellből áll. Ezek mindegyike használatra kész. Egy standard finn szauna vásárlása a legegyszerűbb megoldás arra, hogy a szaunáról alkotott álmát megvalósítsa. Lehet, hogy a modellek épp úgy tetszenek Önnek, ahogy vannak – de a szauna gyártása során akár más méretet, más színt vagy más, tetszése szerinti formát választhat nekik. Csak hagyja magát inspirálni, s mi segítünk a megvalósításban!

Inua Nanna szauna

Inua Nanna szauna

Az INUA Nanna egy kifinomult, kiváló minőségű, nyitott megjelenésű beltéri szauna, amely egy tágas érzést nyújt, hiszen összekapcsolja a kabint és a fürdőszobát. E szauna névadója Nanna, az öröm és béke istennője. Tapasztalja meg Ön is a mély relaxáció élményét!

Tovább »

Inua Idunn szauna

Inua Idunn szauna

E beltéri szauna névadója Idunn, a fiatalság istennője, neve megújítót jelent. Az elegáns design és a technológia harmonikus kombinációja jellemzi. A szaunák és infrakabinok rendszeres látogatása segít visszaállítani a fiatalos megjelenést, és megszépíti a bőrt.

Tovább »

Inua Sól szauna

Inua Sól szauna

A Sól beltéri szauna egy gyönyörűen felépített kősó falfelületet tartalmaz, amely egy színes, pihentető naplementére emlékeztet. Kiegyensúlyozott légkört nyújt, miközben Ön kényelmesen használhatja a kiváló minőségű technológiát.

Tovább »

Inua Baldur szauna

Inua Baldur szauna

Az INUA Baldur kültéri szauna úgy került kialakításra, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsa a minél nagyobb pihenés és stressz-csökkentés érdekében. Kabinunk a hatalmas panorámaablaknak köszönhetően igazán exkluzív élményt ad.

Tovább »

Inua Magni szauna

Inua Magni szauna

Az INUA Magni egy exkluzív szabadtéri spa, számos extra funkcióval. A rendszeres szaunázás beiktatása segít az izmok ellazításában egy kemény edzés után, javítja a sportteljesítményt és az állóképességet. A tágas szauna és a pihenőszoba harmonikus egységet képez.

Tovább »

Inua Eir szauna

Inua Eir szauna

E szaunamodell – melynek névadója Eir, a gyógyítás istennője – segít abban, hogy felfrissítse energiáját és élénknek érezze magát. A kabint kortárs skandináv design jellemzi, és mindent kínál, amit egy modern kültéri szaunának tudnia kell.

Tovább »

Inua Tyr szauna

Inua Tyr szauna

A Tyr beltéri szauna a panoráma üvegezésnek és a sarokkialakításnak köszönhetően rendkívül tágas. Ennek a wellness élménynek a kényelmét élvezheti Ön is saját otthonában. Külső borításán antracit színű festés van, ami RAL színskála alapján tetszőlegesen variálható.

Tovább »

Inua Vidar szauna

Inua Vidar szauna

Az INUA Vidar beltéri szauna elegáns külső borításának köszönhetően feldobja nappalija, fürdőszobája hangulatát. A panoráma saroküvegezés összhangba hozza a szaunázás élményét otthonával. Elrendezése lehetővé teszi 3 felnőtt számára a fekvő szaunázást.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08