Kültéri szauna

A kültéri szauna különlegességnek számít a wellnesst kedvelők körében. Miért ne lehetne kilépni az udvarra, és ott élvezni ezt pihentető élményt, miközben gyönyörködünk a kertben? A kültéri szauna a legjobb választás, ha nemcsak a hétköznapokból, hanem a családi házból is kilépnénk néhány percre.

Kültéri szauna építésekor nagy előnyt jelent, hogy a ház négy fala nem jelent korlátot. A szaunaházban így pihenőszoba és tusoló is elhelyezhető. Építéskor csakis kiváló minőségű fa alapanyagokkal dolgozunk. Az épületet különleges hőszigeteléssel látjuk el a minimális energiaveszteség érdekében.

Kültéri szauna

Többféle szaunakabin szolgálja a kerti kikapcsolódás élményét. A hatalmas panorámablakok, vagy a szabadtéri spa-jellegű szaunakabin is segít abban, hogy néhány percre elfelejtsük a hétköznapok gondjait.

Szaunakabinjaink a modern skandináv dizájnt testesítik meg, formájuk hagyományos, de rendkívül elegáns. A kültéri szauna így kertjének dísze lesz. Elég, ha valaki egy pillantást vett rájuk, azonnal a hatásuk alá kerül.

Inua Baldur szauna

Inua Baldur szauna

Az INUA Baldur kültéri szauna úgy került kialakításra, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsa a minél nagyobb pihenés és stressz-csökkentés érdekében. Kabinunk a hatalmas panorámaablaknak köszönhetően igazán exkluzív élményt ad.

Tovább »

Inua Magni szauna

Inua Magni szauna

Az INUA Magni egy exkluzív szabadtéri spa, számos extra funkcióval. A rendszeres szaunázás beiktatása segít az izmok ellazításában egy kemény edzés után, javítja a sportteljesítményt és az állóképességet. A tágas szauna és a pihenőszoba harmonikus egységet képez.

Tovább »

Inua Eir szauna

Inua Eir szauna

E szaunamodell – melynek névadója Eir, a gyógyítás istennője – segít abban, hogy felfrissítse energiáját és élénknek érezze magát. A kabint kortárs skandináv design jellemzi, és mindent kínál, amit egy modern kültéri szaunának tudnia kell.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08