Kültéri infraszauna

Az infraszauna jótékony hatásai bizonyítottak: az itt töltött idő alatt rengeteg kalóriát vesztünk, serkenti a vérkeringést, javítja az immunrendszer. Kültéri infraszunáinkat kortárs skandináv dizájn jellemzi és mindent kínálnak, amit egy modern kabinnak kell. Erős a hőszigetelésük, alacsony az energiaveszteségük, kiegyensúlyozott légkör jellemzi őket.

Önnek csak hátra kell dőlnie az infraszaunában és élvezni az első osztályú infravörös technológiát. A kültéri infraszauna igazán egyedivé varázsol bármilyen kertet, nem véletlenül népszerű a vásárlók körében.

Inua Eir infraszauna

Inua Eir infraszauna

Ezen inframodell – melynek névadója Eir, a gyógyítás istennője – segít abban, hogy felfrissítse energiáját és élénknek érezze magát. A kabint kortárs skandináv design jellemzi és mindent kínál, amit egy modern kültéri infrakabinnak kell, beleértve a kiváló hőszigetelést is.

Tovább »

Inua Baldur infraszauna

Inua Baldur infraszauna

Az INUA Baldur kültéri infraszauna úgy került kialakításra, hogy a lehető legnagyobb kényelmet nyújtsa a minél kényelmesebb pihenés és a stresszcsökkentés érdekében. Kabinunk a hatalmas panorámaablaknak köszönhetően igazán exkluzív élményt nyújt.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08