2017
aug
25

Infraszauna készítés

A legsokoldalúbb szauna

Az infraszaunában nemcsak rengeteg kalóriától, de a stressztől vagy éppen a narancsbőrtől is megszabadulhatunk. Az egyik legsokoldalúbb, ugyanakkor legbonyolultabb típusa ezeknek a berendezéseknek, éppen ezért az infraszauna készítés szakemberek feladata.

Hova kerüljön, mekkora legyen a kabin?

Az infraszauna készítés első pontja, hogy eldöntsük, hova kerüljön a kabin. Ideális esetben természetesen a fürdőszobában kellene, hogy helyet kapjon, hiszen így közvetlen összeköttetésben lesz a zuhanyzóval. Ritka azonban a megfelelő méretű fürdő, ezért leginkább a hálószobába, de ennél is gyakrabban külön az edzőterembe kerül. Az infraszuna készítés azon is múlik, hogy egy-kettő vagy mondjuk négyszemélyes legyen a befogadóképessége.

Infraszauna készítés és használata

Infraszauna készítés: kerámia, karbon helyett üvegszál

A kabin világításához csak külön, ezekhez a szaunákhoz készült lámpatestek használhatók, amelyek megfelelően záródnak. A kabin alapanyaga nagyon változatos, a fűtőelemek Dr. Fischer sugárzók. Akik számára rutinmunka az infraszauna készítés, Dr. Fischer panelokra szavaznak.

Serkent, fogyaszt, eltünteti a narancsbőrt

Az infraszaunának izomlazító és vérkeringést serkentő hatása van. Megfelelő infra hullámok segítségével izzasztja a szervezetet, ami kiváló méregtelenítő. Fél óra bent töltött idő mintegy 900 kalóriától szabadít meg, tehát rendkívül áldásos és természetes hatása van a fogyókúrázók számára is. A szakemberekre bízott infraszauna készítés nem csak ezek miatt éri meg, a berendezésnek pórustisztító hatása is van, és jól kezeli a narancsbőrt. Számos előnye mellett rendszeres használata megszünteti a fáradékonyságot, serkenti a teljesítőképességet és javítja az immunrendszert is. A mélyre hatoló fénysugarak mesterséges lázállapotot idéznek elő, ami ellen a test védekezni kényszerül, ennek következtében az immunrendszer sokkal erősebbé válik, felkészül az esetleges betegségek ellen.

Az infraszauna nem mindenkinek jó

Infraszauna készítés előtt nem árt tudni, hogy a lámpa fénye nem csupán közvetlenül a bőrfelületet éri, hanem behatol a mélyebb rétegekbe, ahol a vér hőmérsékletére is hatással van. Serkenti a keringést, tágítja a véredényeket. Ezért akinek emiatt egészségügyi kockázatot jelent, annak nem érdemes ilyen eszközbe fektetnie, használata előtt mindenképpen konzultáljon szakemberrel is.

Szaunázzon léböjt alatt is!
2016
júl
25

Szaunázzon léböjt alatt is!

Már Ön is biztosan találkozott a léböjt, illetve a turmix, vagy angolul smoothie diéta fogalmával. Az elmúlt néhány évben egyre nagyobb népszerűségnek örvendő kulináris kalandozás lényege, hogy napi legalább egy főétkezést, de akár az összes étkezésünket zöldség- és/vagy gyümölcslevekkel, turmixokkal váltjuk ki.

Tovább »

Infracsövek új üveglap takarással
2018
szep
18

Infracsövek új üveglap takarással

kerámiaüveg

Infraszaunák készítésénél egy új technológiájú, kerámia üveglap borítás kerül az infracsövek elé. Ezeket a kerámiaüvegeket extrém hatások alkalmával használják. Az üveg felszíne melegszik fel, ezért sokkal komfortosabbá teszi az infraszaunázást, a bőrünk felszínét kevésbé terheli és melegíti fel, mint az eddig használt technológiák

Tovább »

Fatüzelésű szaunakályhák
2020
júl
13

Fatüzelésű szaunakályhák

A hagyomány útján

Nincs ahhoz fogható érzés mint amikor az ember egy fa tüzelésű szaunában élvezi a megérdemelt pihenést. Ez egy valódi élmény minden érzékszervünknek, és az egyetlen hagyományos finn módja a szaunázásnak.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua szauna kft.

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 8261

HU 25346691-2-08

Inua szauna üzem, bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

+36 30 935 6394

HU 25346691-2-08