Beltéri szauna

A beltéri szauna valódi wellnes-élményt hoz el otthonába. Nálunk többféle szaunakabin közül választhatja ki az Önhöz legközelebb állót. A szaunakabin kialakításának köszönhetően rendkívül tágas érzést nyújt.

Kabinjainkat úgy tervezzük, hogy eggyé váljanak fürdőszobájával vagy éppen nappalijával. Az üvegablakoknak köszönhetően szinte megszűnik a határ a beltéri szauna és otthona között. A hangulatos panorámaablakok, a könnyű kezelhetőség, a kényelmes ülő- és fekvőhelyek valódi kikapcsolódást jelentenek az otthon szaunázók számára.

Beltéri szauna

Kabinjaink nemcsak a sztenderd méretekben kaphatók, hanem egyedileg is ki tudjuk alakítani őket. Így Önnek akkor sem kell aggódnia, ha fürdőszobájában vagy nappalijában nincs nagy hely, mi minden helyiségbe tudunk tervezni egy odaillő beltéri szaunát.

Ha a beltéri szauna mellett dönt, a rossz időjárás biztosan nem fogja elrontani a szaunázás élményét. A leghidegebb időben is ugyanolyan körülmények között hódolhat kedvenc időtöltésének. Válasszon kínálatunkból, és élvezze a forróságot az év minden napján!

Inua Nanna szauna

Inua Nanna szauna

Az INUA Nanna egy kifinomult, kiváló minőségű, nyitott megjelenésű beltéri szauna, amely egy tágas érzést nyújt, hiszen összekapcsolja a kabint és a fürdőszobát. E szauna névadója Nanna, az öröm és béke istennője. Tapasztalja meg Ön is a mély relaxáció élményét!

Tovább »

Inua Idunn szauna

Inua Idunn szauna

E beltéri szauna névadója Idunn, a fiatalság istennője, neve megújítót jelent. Az elegáns design és a technológia harmonikus kombinációja jellemzi. A szaunák és infrakabinok rendszeres látogatása segít visszaállítani a fiatalos megjelenést, és megszépíti a bőrt.

Tovább »

Inua Sól szauna

Inua Sól szauna

A Sól beltéri szauna egy gyönyörűen felépített kősó falfelületet tartalmaz, amely egy színes, pihentető naplementére emlékeztet. Kiegyensúlyozott légkört nyújt, miközben Ön kényelmesen használhatja a kiváló minőségű technológiát.

Tovább »

Inua Tyr szauna

Inua Tyr szauna

A Tyr beltéri szauna a panoráma üvegezésnek és a sarokkialakításnak köszönhetően rendkívül tágas. Ennek a wellness élménynek a kényelmét élvezheti Ön is saját otthonában. Külső borításán antracit színű festés van, ami RAL színskála alapján tetszőlegesen variálható.

Tovább »

Inua Vidar szauna

Inua Vidar szauna

Az INUA Vidar beltéri szauna elegáns külső borításának köszönhetően feldobja nappalija, fürdőszobája hangulatát. A panoráma saroküvegezés összhangba hozza a szaunázás élményét otthonával. Elrendezése lehetővé teszi 3 felnőtt számára a fekvő szaunázást.

Tovább »

Keressen minket bizalommal!

Kérjük jelölje be az alábbi négyzetet:

Inua Szauna kft.
Székhely

Radnóti 8.

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08

Inua Szauna Kft.
Gyártóüzem és bemutatóterem

Boldogasszony sor 15

H-9178 Hédervár

Magyarország

HU 25346691-2-08